Jedálny lístok 9. 4. – 22. 4. 2018

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 9. – 15. 4. 2018

Pondelok

Polievky: boršč s mäsom, roľnícka, pečivo.

  1. Bravčové stehno bratislavské, cestovina
  2. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaky, uhorka
  3. Ravioly so syrom, paradajková omáčka
  4. Šalát brokolicový s kuracím mäsom a olivami, pečivo
  5. Halušky s kyslou kapustou
  6. Kysnutý koláč s marhuľami, kakao
  7. Bageta Apetito
  8. Ovocný balíček.

 Utorok 

Polievky: šošovicová kyslá, frankfurtská, pečivo.

  1. Plnená paprika, knedľa
  2. Kuracie prsia prírodné, ryža, šalát
  3. Važecká pochúťka, zemiakové placky
  4. Pikantný syrový šalát, pečivo
  5. Treska na masle, dusená zelenina
  6. Lievance s džemom
  7. Bageta Gurmán
  8. Mliečny balíček.

   Streda

Polievky: morčacia, rascová s vajcom, pečivo.

  1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát
  2. Hovädzia pečienka milánska, cestovina
  3. Pizza zeleninová so salámou
  4. Bretónsky šalát, pečivo
  5. Hubové rizoto, uhorkový šalát
  6. Zapekané palacinky s tvarohom
  7. Bageta syrová
  8. Ovocný balíček.

Štvrtok

Polievky: terchovská, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  1. Morčacie prsia so syrom a špenátom, ryža, šalát
  2. Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa
  3. Roľnícke zemiaky, uhorka
  4. Lahôdkový šalát, pečivo
  5. Kelový karbonátok, zemiaky, šalát
  6. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Mliečny balíček.

Piatok

Polievky: krúpková, bulharská, pečivo.

  1. Bravčový rezeň na hubách, tarhoňa, šalát
  2. Pečené kuracie stehno s kapustou, zemiaky
  3. Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb
  4. Šalát zo surovej zeleniny s jogurtom, pečivo
  5. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  6. Šúľance s makom
  7. Bageta moravská
  8. Ovocný balíček.

Sobota

Polievka: gulášová, pečivo.

  1. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  2. Bravčové mäso na srbský spôsob, ryža, uhorka
  3. Bageta Apetito.

Nedeľa

Polievka: brokolicová dánska, pečivo.

  1. Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina
  2. Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, zemiaky, uhorka
  3. Bageta s pikantným mäsom.

 

Jedálny lístok 16. – 22. 4. 2018

Pondelok

Polievky: prešporská, tekvicová, pečivo.

  1. Hovädzí guláš maďarský, knedľa
  2. Bravčové stehno záhradnícke, ryža, uhorka
  3. Štefanská sekaná, zemiakový prívarok, chlieb
  4. Racio šalát, pečivo
  5. Dusená zelenina, volské oko
  6. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami
  7. Bageta syrová
  8. Mliečny balíček.

Utorok

Polievky: kapustová s údeným mäsom, pohronská, pečivo.

  1. Kuracie prsia na smotane s hlivami, cestovina
  2. Husárska roláda, zemiaky, šalát
  3. Držky na diabolský spôsob, knedľa
  4. Parížsky šalát, pečivo
  5. Zapekané zemiaky s pórom
  6. Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao
  7. Bageta Apetito
  8. Ovocný balíček.

 Streda

Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, karfiolová, pečivo.

  1. Bravčový rezeň prírodný, ryža, šalát
  2. Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa
  3. Zemiakové placky, zakysanka
  4. Syrové tajomstvo, pečivo
  5. Kuracie rezančeky, zelená fazuľka s baby mrkvou
  6. Makový závin s jablkami, kakao
  7. Bageta Gurmán
  8. Mliečny balíček.

Štvrtok

Polievky: slovenská hubová, francúzska, pečivo.

  1. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  2. Bravčové mäso na rasci, tarhoňa, šalát
  3. Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla
  4. Študentský šalát, pečivo
  5. Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha
  6. Hanácke koláče, kakao
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Ovocný balíček.

Piatok

Polievky: mexická, krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  2. Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót
  3. Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát
  4. Pestrý cestovinový šalát
  5. Bravčové mäso dusené s kelom
  6. Škoricové osie hniezda, kakao
  7. Bageta moravská
  8. Víkendový balíček.

Sobota

Polievka: zeleninová, pečivo.

  1. Hydinové ražniči, zemiaky, šalát
  2. Bravčové stehno na paprike, cestovina
  3. Bageta syrová.

Nedeľa

Polievka: držková, pečivo.

  1. Bravčový rezeň sikulský, knedľa
  2. Kuracie prsia orientálne, ryža, uhorka
  3. Bageta Gurmán.