Burza jedál je už spustená

  V predošlom čísle novín Podbrezovan sme predstavili novinku v oblasti stravovania. Burza má zabrániť zbytočnému vyhadzovaniu jedla, keď si ho stravník z nejakého dôvodu nepreberie. Princíp spočíva v tom, že ak niekto nemôže prísť do práce a má objednanú stravu, v elektronickom systéme ju ponúkne na burzu. Je jedno, či ide o stravu na … Čítať ďalej

Gastro spúšťa burzu. Neprebraté jedlo ponúknete inému stravníkovi

  Spoločnosť ŽP Gastroservis, s.r.o. apeluje na zamestnancov. Objednané jedlo si totiž stravníci často nepreberajú. Stravovanie v Železiarňach Podbrezová prešlo počas leta zmenami. Spoločnosť ŽP Gastroservis, s.r.o. tak reagovala na podnety zamestnancov a požiadavky vedenia. Z pultov zmizli potravinové a nápojové balíčky, počet jedál v ponuke klesol z ôsmich na štyri a k dispozícii je … Čítať ďalej

Naša anketa: Stravníci oceňujú najmä väčšie porcie

  Jednotlivé kantíny navštívia každý deň stovky ľudí. My sme sa niektorých spýtali, či postrehli zmeny v jedálnych lístkoch, ako sú spokojní so stravou a čo by v rámci skvalitnenia služieb privítali. Aurel Starke, doprava: – Zmeny v aktuálnom jedálnom lístku som postrehol. Porcie mäsa sú určite väčšie a aj polievky sú oveľa lepšie a … Čítať ďalej

Zamestnanci majú možnosť privyrobiť si

  Pracovať vo výrobe môžu aj zamestnanci, ktorí doteraz skúsenosti v tejto oblasti nemajú. Železiarne Podbrezová, a. s., evidujú v tomto období zvýšený dopyt po svojich produktoch. S rastúcimi požiadavkami na výrobu ide ruka v ruke problém s nedostatkom pracovníkov. Vedenie spoločnosti preto prišlo s návrhom pre TH a R zamestnancov (predovšetkým z dennej zmeny). … Čítať ďalej

Stravovanie v našej spoločnosti prešlo zmenami

  Téma stravovania je v týchto týždňoch v našej spoločnosti pomerne aktuálna. Od prvého augusta došlo k zmenám v jedálnom lístku a aj v cene ponúkaných jedál. O aktuálnej situácii a novinkách sme sa rozprávali s Ing. Máriou Demianovou, predsedníčkou stravovacej komisie.   Na úvod objasnite, aké povinnosti vyplývajú zamestnávateľovi voči zamestnancom? – V súlade … Čítať ďalej

Ponuka práce

  Prijmeme pracovníkov profesie: kuchár, pomocný kuchár a predavačka. Žiadosti zasielajte na e-mailovú adresu gastro@zelpo.sk. Informácie na telefónnych číslach 0903 810 033, 0903 538 968 alebo 048/645 1530, 048/645 1550.    

Nevyčerpaný limit na obedy si môžu stravníci preniesť do ďalšieho obdobia prostredníctvom elektronického žetónu

  Zamestnávateľ je zo zákona povinný zamestnancom poskytnúť teplé jedlo vrátane vhodného nápoja. Túto povinnosť Železiarne Podbrezová a.s. zabezpečujú cez svoju dcérsku spoločnosť ŽP- Gatroservis, s.r.o., ktorá denne ponúka na výber šesť teplých jedál alebo chladený variant obeda z dennej ponuky, prípadne bagetu, mliečny alebo ovocný balíček. Poplatok zamestnanca činí 90 centov, pričom zvyšok, z … Čítať ďalej

Rozširujeme ponuku predaja prostredníctvom automatov

  Dcérska spoločnosť ŽP Gastroservis s.r.o. sa za dvadsaťpäť rokov svojej existencie vypracovala na úroveň výrobcov spĺňajúcich európske požiadavky na prípravu jedál. Certifikát systému riadenia kvality pre hygienické znaky požívatín a jedál HACCP získala už v roku 2002. V roku 2009 to bol certifikát podľa normy ISO 22 000:2005, ktorého piaty recertifikačný audit sa uskutočnil … Čítať ďalej

„Bez nadsádzky si myslím, že sme dosiahli toho dosť a je to zásluhou nás všetkých“

S Jozefom Krellom, riaditeľom ŽP Gastroservis, s.r.o. k 25. jubileu spoločnosti ŽP Gastroservis, s.r.o., dcérska spoločnosť so stopercentnou účasťou Železiarní Podbrezová, si 19.októbra pripomenie štvrťstoročie svojho vzniku. Jej predmetom činnosti sú stravovacie služby a vznikla z pôvodného závodného stravovania,ktorého históriu začali písať v podbrezovských železiarňach už v roku 1941 tzv. polievkové akcie.Závodné stravovanie bolo v … Čítať ďalej

Sortiment balíčkov sa rozšíril

  Na základe rozhodnutia vedenia ŽP a.s., v súvislosti s opatreniami týkajúcimi sa ochrany pred koronavírusom, od 17. marca 2020 v ŽP Gastroservis podávajú len balenú stravu. Ako to vyzerá v praxi? Opýtali sme sa riaditeľa dcérskej spoločnosti zabezpečujúcej stravovanie zamestnancov ŽP a.s. a dcérskych spoločností Jozefa Krellu. Ako sa vám darilo zabezpečovať toto nevyhnutné … Čítať ďalej

Vyhodnotenie prieskumu spokojnosti zamestnancov ŽP a.s. a dcérskych spoločností v ŽP Gastroservis s.r.o.

  V prvom októbrovom čísle Podbrezovana bol uverejnený prieskum spokojnosti zamestnancov ŽP a.s. a dcérskych spoločností s možnosťou stravovania sa v ŽP Gastroservis s.r.o. Prieskum bol rozdelený do dvoch častí, v ktorých nás zaujímali nielen všeobecné názory na stravovanie, ale aj vaše návrhy a postrehy na prípadné zmeny skvalitňovania služieb v kantínach.     Do … Čítať ďalej

Závodné stravovanie čakajú postupné zmeny

  Výsledky prieskumu a pripomienky boli odovzdané stravovacej komisii a vedeniu ŽP Gastroservis s.r.o. na ďalšiu analýzu, ktorá bude slúžiť aj v budúcnosti na skvalitňovanie nielen samotného jedla, ale aj služieb. Postupne sa môžeme tešiť na zmeny v jedálnom lístku aj v chode jedální. O podrobnejšie informácie sme požiadali Jozefa Krellu, riaditeľa ŽP Gastroservis s.r.o.: … Čítať ďalej

Zo zasadnutia stravovacej komisie

    Návštevy v Železiarňach Podbrezová a.s., ale aj novoprijatí zamestnanci, s obdivom hovoria o širokej ponuke jedálneho lístku v ŽP Gastroservis s.r.o., ktorý zabezpečuje stravovanie zamestnancov. Spoločnosť bola zriadená ako stopercentná dcérska spoločnosť ŽP a.s. práve preto, že prvoradou úlohou nie je dosahovanie zisku, ale kvalitné a cenovo prijateľné stravovanie pre zamestnancov. V hodnotení … Čítať ďalej

Novinka v našich kantínach – hudba nám spríjemňuje obedy

  V októbri si zamestnanci ŽP a.s., ktorí chodia na obedy do kantíny v starom alebo novom závode, mohli všimnúť pri vydávaní obedov jednu novinku. Je ňou hudba, ktorá stravníkom spríjemňuje obedné prestávky i samotné stravovanie. Výber žánrov je rôzny a na svoje si tak príde naozaj každý. Viac informácií nám poskytol Jozef Krella, riaditeľ ŽP Gastro servis … Čítať ďalej

Valentínsky darček

  Deň svätého Valentína nemožno síce považovať za tradičný slovenský sviatok a do našich končín prenikol až v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. Postupne sa tu však udomácnil a v tento deň sa ľudia medzi sebou, nielen zaľúbení, zvyknú niečím obdarovať. Aj ŽP GASTRO servis s.r.o., každoročne v tento deň prekvapí svojich stravníkov milou pozornosťou. Nebolo tomu inak ani 14. februára 2018. … Čítať ďalej