Jedálny lístok 25. 3. – 7. 4. 2024

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 25. – 31. 3. 2024

Pondelok
Polievky: slovenská hubová, krupicová so zeleninou, pečivo.
• Hovädzie mäso námornícke, ryža, uhorka,
• Bravčový rezeň prírodný, tarhoňa, cvikla,
• Kuracie prsia s brokolicou a mandľami, zeleninová obloha,
• Syrové tajomstvo, pečivo.

Utorok
Polievky: boršč s mäsom, sedliacka, pečivo.
• Kuracie prsia na paprike, cestovina,
• Sekaný rezeň z bôčika, zemiaková kaša, čalamáda,
• Farfaly so zeleninovou omáčkou,
• Hanácke koláče, kakao,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievky: slepačia, brokolicová dánska, pečivo.
• Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa,
• Morčacie prsia na lesných hríboch, ryža, šalát,
• Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
• Šalát taliansky cestovinový,
• Bageta s pikantným mäsom.

Štvrtok
Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.
• Hovädzia pečienka sviečková, cestovina,
• Jarné kuracie stehno, zemiaky,
• Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami,
• Ryžový nákyp s ovocím.

Piatok
Polievka: paradajková s ryžou, pečivo.
• Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka,
• Bravčové stehno záhradnícke, tarhoňa, uhorka.

Sobota
Polievka: zeleninová, pečivo.
• Morčacie prsia s kuriatkovou omáčkou, cestovina,
• Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, uhorka.

Nedeľa
Polievka: pohronská, pečivo.
• Bravčový rezeň s pečeňou, opekané zemiaky, čalamáda,
• Kuracie prsia prírodné, slovenská ryža, cvikla.

 

Jedálny lístok 1. – 7. 4. 2024

Pondelok
Polievka: hrachová so salámou, pečivo.
• Bravčový rezeň na srbský spôsob, zemiaky, uhorka,
• Kuracie stehno na smotane, cestovina.

Utorok
Polievky: karfiolová, prešporská, pečivo.
• Morčacie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát,
• Hovädzia roštenka portugalská, tarhoňa, uhorka,
• Zemiakové knedličky s údeným mäsom, kapusta,
• Horehronské špagety.

Streda
Polievky: mexická, roľnícka, pečivo.
• Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát,
• Bravčový guláš, cestovina,
• Rezance s tvarohom, zakysanka,
• Kysnutý koláč slivkový, kakao,
• Bageta moravská.

Štvrtok
Polievky: hovädzia s cestovinou, kapustová letná, pečivo.
• Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
• Pečené kuracie stehno, ryža, kompót,
• Zeleninový nákyp s nivou, uhorka,
• Vyprážaná ryba, domáci zemiakový šalát.

Piatok
Polievky: držková, mrkvová s pórom, pečivo.
• Hydinové ražniči, zemiaky, šalát,
• Bravčové stehno bratislavské, cestovina,
• Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb,
• Pečené buchty s tvarohovou náplňou, kakao,
• Bageta s kuracím mäsom.

Sobota
Polievka: krúpková, pečivo.
• Bravčový guláš segedínsky, knedľa,
• Kuracie prsia na zelenine, ryža, cvikla.

Nedeľa
Polievka: fazuľková kyslá s kôprom, pečivo.
• Hovädzie mäso na korení, slovenská ryža, čalamáda,
• Bravčová krkovička zbojnícka, opekané zemiaky, uhorka.