Jedálny lístok 22. 4. – 5. 5. 2024

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 22. – 28. 4. 2024

Pondelok
Polievky: mexická, krupicová so zeleninou, pečivo.
• Bravčové stehno záhradnícke, ryža, cvikla,
• Morčacie mäso s brusnicovou omáčkou, široké rezance,
• Šampiňóny na paprike, cestovina,
• Zapekaná brokolica s tofu.

Utorok
Polievky: slovenská hubová, frankfurtská, pečivo.
• Vyprážaný bravčový rezeň, domáci zemiakový šalát,
• Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
• Kondičkový tanier,
• Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievky: držková, sedliacka, pečivo.
• Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa,
• Morčacie prsia prírodné, zeleninová ryža, šalát,
• Fašírka, paradajková kapusta, zemiaky,
• Horehronský syrový šalát, pečivo,
• Bageta s pikantným mäsom.

Štvrtok
Polievky: boršč s mäsom, pohronská, pečivo.
• Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka,
• Hovädzí závitok hrádocký, slovenská ryža, šalát,
• Furmanské halušky,
• Šišky s nutelou, kakao.

Piatok
Polievky: slepačia, krúpková, pečivo.
• Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa,
• Hovädzie mäso na korení, ryža, čalamáda,
• Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát,
• Šúľance so strúhankou,
• Bageta Gurmán.

Sobota
Polievka: paradajková s ryžou, pečivo.
• Bravčová krkovička na cesnaku, opekané zemiaky, čalamáda,
• Kuracie prsia orientálne, tarhoňa, šalát.

Nedeľa
Polievka: zeleninová, pečivo.
• Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina,
• Hovädzia roštenka na slanine, ryža, uhorka.

 

Jedálny lístok 29. 4. – 5. 5. 2024

Pondelok
Polievky: fazuľková kyslá s kôprom, roľnícka, pečivo.
• Bravčový rezeň prírodný, ryža, uhorka,
• Morčacie prsia na paprike, cestovina,
• Špenátový prívarok, zemiaky, volské oká,
• Windsorský šalát, pečivo.

Utorok
Polievky: gulášová, hlivová so zeleninou, pečivo.
• Bravčový rezeň telgártsky, zemiaková kaša, šalát,
• Hovädzia pečienka sviečková, knedľa,
• Lasagne mäsové,
• Muffiny s čokoládou, kakao,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievka: horácka, pečivo.
• Kuracie prsia na zelenine, slovenská ryža, cvikla,
• Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaky, kompót.

Štvrtok
Polievky: karfiolová, oravská fazuľová, pečivo.
• Bravčový rezeň na lesných hríboch, ryža, čalamáda,
• Kurací paprikáš, halušky,
• Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
• Zemiakové knedličky plnené arašidovou náplňou, maková posýpka.

Piatok
Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, krúpková, pečivo.
• Vyprážaný syr, opekané zemiaky, tatárska omáčka,
• Hovädzie mäso námornícke, tarhoňa, šalát,
• Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla,
• Závin kysnutý orechovo-višňový, kakao,
• Bageta s kuracím mäsom.

Sobota
Polievka: hovädzia s cestovinou, pečivo.
• Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
• Kuracie prsia s ananásom a syrom, ryža.

Nedeľa
Polievka: francúzska, pečivo.
• Jelenie ragú s brusnicami, cestovina,
• Pečené kuracie stehno, štuchané zemiaky s maslom, kompót.