Jedálny lístok 19. 6. – 2. 7. 2023

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 19. – 25. 6. 2023

Pondelok

Polievky: kapustová s údeninou, francúzska, pečivo.

  • Bravčové stehno na paprike, cestovina,
  • Hovädzie mäso na korení, ryža, cvikla,
  • Študentský šalát, pečivo,
  • Zemiakové knedličky plnené arašidovou náplňou, maková posýpka.

Utorok

Polievky: slovenská hubová, frankfurtská, pečivo.

  • Vyprážané kuracie prsia, zemiaková kaša, uhorka,
  • Bravčové mäso na čínsky spôsob, tarhoňa, šalát,
  • Treska na masle, dusená zelenina,
  • Zapekané palacinky s tvarohom,
  • Ovocný balíček.

Streda

Polievky: zeleninová, prešporská, pečivo.

  • Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
  • Morčacie prsia prírodné, ryža, šalát,
  • Karfiolový mozoček so syrom, zemiaky, šalát,
  • Furmanské halušky,
  • Bageta šampiňónová so šunkou.

Štvrtok

Polievky: slepačia, brokolicová dánska, pečivo.

  • Jelenie ragú s brusnicami, cestovina,
  • Husárska roláda, zemiaky, čalamáda,
  • Cviklové rizoto s kuracím mäsom, šalát,
  • Závin kysnutý orechovo-višňový, kakao.

Piatok

Polievky: držková, mrkvová s pórom, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót,
  • Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
  • Fašírka, paradajková kapusta, zemiaky,
  • Grécky šalát, pečivo,
  • Bageta moravská.

Sobota

Polievka: šošovicová s kyslou kapustou, pečivo.

  • Bravčový rezeň na srbský spôsob, opekané zemiaky, uhorka,
  • Hovädzia pečienka milánska, cestovina.

Nedeľa

Polievka: zemiaková gulášová, pečivo.

  • Bravčové stehno bratislavské, knedľa,
  • Kuracie prsia s broskyňami, ryža, šalát.

 

Jedálny lístok 26. – 2. 7. 2023

Pondelok

Polievky: fazuľová kyslá, roľnícka, pečivo.

  • Jarné kuracie stehno, zemiaky,
  • Hovädzie mäso na lesných hríboch, tarhoňa, uhorka,
  • Bravčové rebierko s brusnicami a hruškou, ryža,
  • Klužská kapusta.

Utorok

Polievky: hovädzia s cestovinou, kláštorná, pečivo.

  • Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa,
  • Hovädzia roštenka na slanine, ryža, šalát,
  • Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
  • Šalát taliansky cestovinový,
  • Ovocný balíček.

Streda

Polievky: karfiolová, pohronská, pečivo.

  • Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaková kaša, šalát,
  • Bravčový perkelt, cestovina,
  • Zeleninový nákyp s nivou, uhorka,
  • Buchty na pare s lekvárom, orechová posýpka, kakao,
  • Bageta salámová.

Štvrtok

Polievky: stupavská zabíjačková, rascová s vajcom, pečivo.

  • Držky na diabolský spôsob, knedľa,
  • Bravčový rezeň prírodný, ryža, šalát,
  • Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
  • Hydinový šalát, pečivo.

Piatok

Polievky: údeninová, krupicová so zeleninou, pečivo.

  • Bravčová krkovička zbojnícka, opekané zemiaky, čalamáda,
  • Goralská pochúťka, cestovina,
  • Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla,
  • Muffiny s čokoládou, kakao,
  • Bageta s kuracím mäsom.

Sobota

Polievka: paradajková, pečivo.

  • Kuracie prsia orientálne, slovenská ryža, šalát,
  • Bravčové stehno nitrianske, knedľa.

Nedeľa

Polievka: šurdica, pečivo.

  • Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, uhorka,
  • Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót.