Jedálny lístok 10. – 23. 2. 2020

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 10. – 16. 2. 2020

Pondelok

Polievky: zeleninová, bulharská, pečivo.

  1. Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót
  2. Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, zemiaky, uhorka
  3. Klužská kapusta
  4. Šalát pekinský so šunkou, pečivo
  5.  Zapekané špaldové cestoviny s karfiolom a tofu
  6. Škoricové osie hniezda, kakao
  7. Bageta Apetito
  8. Ovocný balíček.

Utorok

Polievky: boršč s mäsom, sedliacka, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  2. Kuracie prsia prírodné, ryža s mexickou zeleninou, šalát
  3. Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát
  4. Parížsky šalát, pečivo
  5. Bravčové mäso na kari korení so zeleninou
  6. Žemľovka s tvarohom
  7. Bageta s pikantným mäsom
  8. Mliečny balíček.

Streda

Polievky: oravská fazuľová, kapustová letná, pečivo.

  1. Sekaný rezeň z bôčika, zemiakový šalát s majonézou
  2. Jelenie ragú s brusnicami, cestovina
  3. Pizza diabolská
  4. Windsorský šalát, pečivo
  5. Hubové rizoto, uhorkový šalát
  6. Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Ovocný balíček.

Štvrtok

Polievky: slepačia, kelová so zemiakmi, pečivo.

  1. Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát
  2. Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
  3. Roľnícke zemiaky, uhorka
  4. Študentský šalát, pečivo
  5. Kondičkový tanier
  6. Hanácke koláče, kakao
  7. Bageta moravská
  8. Mliečny balíček.

Piatok

Polievky: slovenská hubová, údeninová, pečivo.

  1. Bravčové stehno záhradnícke, slovenská ryža, uhorka
  2. Hydinové ražniči, zemiaková kaša, šalát
  3. Lasagne mäsové
  4. Šalát zeleninový s brokolicou, pečivo
  5. Hovädzí guláš so zelenou fazuľkou
  6. Lievance s džemom
  7. Bageta Gurmán
  8. Ovocný balíček.

Sobota

Polievka: roľnícka, pečivo.

  1. Bravčový guláš segedínsky, knedľa
  2. Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, čalamáda
  3. Bageta s kuracím mäsom.

Nedeľa

Polievka: hrachová so salámou, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s pečeňou, zemiaky, uhorka
  2. Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina
  3. Bageta Apetito.

 

Jedálny lístok 17. – 23. 2. 2019

Pondelok

Polievky: morčacia, karfiolová, pečivo.

  1. Bravčový rezeň prírodný, ryža, uhorka
  2. Hovädzí guláš maďarský, knedľa
  3. Špenátový prívarok, volské oko, zemiaky
  4. Rančerský šalát, pečivo
  5. Kuracie rezančeky, zelená fazuľka s baby mrkvou
  6. Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao
  7. Bageta s pikantným mäsom
  8. Mliečny balíček.

Utorok

Polievky: mexická, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  1. Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  2. Hovädzí závitok hrádocký, zemiaky, šalát
  3. Džuveč z bravčového mäsa, uhorka
  4. Šalát pórovo-hráškový, pečivo
  5. Losos na masle, dusená zelenina
  6. Zapekané palacinky s tvarohom
  7. Bageta Gurmán
  8. Ovocný balíček.

Streda

Polievky: krúpková, prešporská, pečivo.

  1. Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa
  2. Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát
  3. Važecká pochúťka, zemiakové placky
  4. Lahôdkový šalát, pečivo
  5. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  6. Maxi buchta s orechovo-višňovou plnkou, vanilkový krém
  7. Bageta syrová
  8. Mliečny balíček.

Štvrtok

Polievky: šošovicová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Bravčové mäso na paprike, cestovina
  2. Vyprážaný syr so šunkou, zemiaky, tatárska omáčka
  3. Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla
  4. Grécky šalát, pečivo
  5. Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha
  6. Šišky s džemom, kakao
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Ovocný balíček.

Piatok

Polievky: držková, francúzska, pečivo.

  1. Morčacie prsia na zelenine, ryža, šalát
  2. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  3. Fašírka, paradajková kapusta, zemiaky
  4. Horehronský syrový šalát, pečivo
  5. Top šalát s kuracím mäsom, pečivo
  6. Zemiakové knedličky s nutelou, maková posýpka
  7. Bageta moravská
  8. Mliečny balíček.

Sobota

Polievka: paradajková s cestovinou, pečivo.

  1. Jarné kuracie stehno, zemiaky
  2. Bravčový rezeň na rasci, tarhoňa, uhorka
  3. Bageta Gurmán.

Nedeľa

Polievka: kapustová s klobásou, pečivo.

  1. Bravčové stehno hamburské, knedľa
  2. Hovädzie mäso na korení, ryža, čalamáda
  3. Bageta syrová.