Kontroly na požitie alkoholu budú pokračovať

    Alkohol a drogy majú neblahé účinky na ľudský organizmus. Ide o spoločenský problém, s ktorým sa neustále stretávame. V Železiarňach Podbrezová prebiehajú pravidelné kontroly na prítomnosť alkoholu a návykových látok v tele našich zamestnancov. V tomto prípade platí nulová tolerancia. Alarmujúco preto vyznieva skutočnosť, že počet pozitívnych dychových skúšok v Železiarňach Podbrezová narastá. … Čítať ďalej

O golfové tábory je mimoriadny záujem

    Pokojnou prírodou Nízkych Tatier sa v týchto dňoch ozýva detský džavot, smiech a zvuky odpalov loptičiek. Golfový areál Little Bear na Táloch privíta počas leta desiatky detí, čo je neklamný znak, že denný tábor Škola golfu otvoril ďalšiu sezónu. Počas piatich týždňových turnusov ho navštívi množstvo účastníkov. Jeho popularita postupne narastá a dnes … Čítať ďalej

Dočasné strážne stanovištia sú momentálne zatvorené

    S ukončením prvej fázy opravy cesty I/66 v Podbrezovej úzko súvisí aj organizácia priechodu v areáli starého závodu. Nakoľko si ďalšie opravy momentálne nevyžadujú reguláciu dopravy, uzatvorené boli od 3. júla aj dočasne zriadené strážne stanovištia v areáli starého závodu s označením SZ2 a SZ3. Vzhľadom na skutočnosť, že nejde o definitívne ukončenie … Čítať ďalej

Ponuka práce

  Prijmeme pracovníkov profesie: kuchár, pomocný kuchár a predavačka. Žiadosti zasielajte na e-mailovú adresu gastro@zelpo.sk. Informácie na telefónnych číslach 0903 810 033, 0903 538 968 alebo 048/645 1530, 048/645 1550.    

Videokonferenčné riešenia v dobe pandémie, aj mimo nej

  Po vypuknutí prvej vlny epidémie ochorenia COVID-19 na Slovensku v marci 2020, požiadalo personálne oddelenie Železiarní Podbrezová spoločnosť ŽP Informatika o návrh riešenia pri zabezpečení zákonom predpísaných školení pre pracovníkov ŽP. A to pri dodržaní bezpečných podmienok, najmä v tom, aby sa školení pracovníci nestretávali vo veľkom počte v jednej školiacej miestnosti. Personálne oddelenie … Čítať ďalej

Krvný rýchlotest na protilátky COVID-19 už aj v Zdravotnom stredisku Železiarne Podbrezová

    SARS-CoV-2 (Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus 2) patrí medzi RNA vírusy a je pôvodcom koronavírusovej choroby COVID-19 (COronaVIrusDisease). Vírus sa šíri prenosom z človeka na človeka v prvom rade prostredníctvom kvapôčkovej infekcie. Infikované kvapôčky sa uvoľňujú, keď chorý kašle alebo kýcha, prípadne pri rýchlom tempe reči. Najlepšou obranou organizmu pred vírusmi je imunitný … Čítať ďalej

Prevenciou chránime a upevňujeme svoje zdravie

  Prvoradým poslaním dcérskej spoločnosti ŽP Rehabilitácia s.r.o. je poskytovanie kvalitných rehabilitačných služieb zamestnancom Železiarní Podbrezová a jej dcérskych spoločností. Mnohí vyhľadávajú rehabilitačné služby, žiaľ, len vtedy, keď ich už trápia bolesti a akonáhle pominú, nepovažujú za potrebné ďalej sa venovať svojmu zdraviu. Neuvedomujú si však, že je nesmierne dôležité nevrátiť sa, po odznení bolestí, … Čítať ďalej

Výsledky prieskumu ŽP Informatika

    V ôsmom čísle Podbrezovana bol uverejnený prieskum spokojnosti s poskytovanými službami spoločnosťou ŽP Informatika s.r.o. Výsledky prieskumu ukázali veľmi pozitívne hodnotenie zamestnancov ŽP Informatika, čo sa týka ich odbornej a sociálnej spôsobilosti. Kladne bolo hodnotené aj celkové riešenie požiadaviek a problémov. Napriek pozitívnej odozve je však vďaka neustále sa rýchlejšiemu trendu rozvoja IT … Čítať ďalej

Nevyčerpaný limit na obedy si môžu stravníci preniesť do ďalšieho obdobia prostredníctvom elektronického žetónu

  Zamestnávateľ je zo zákona povinný zamestnancom poskytnúť teplé jedlo vrátane vhodného nápoja. Túto povinnosť Železiarne Podbrezová a.s. zabezpečujú cez svoju dcérsku spoločnosť ŽP- Gatroservis, s.r.o., ktorá denne ponúka na výber šesť teplých jedál alebo chladený variant obeda z dennej ponuky, prípadne bagetu, mliečny alebo ovocný balíček. Poplatok zamestnanca činí 90 centov, pričom zvyšok, z … Čítať ďalej

Rozširujeme ponuku predaja prostredníctvom automatov

  Dcérska spoločnosť ŽP Gastroservis s.r.o. sa za dvadsaťpäť rokov svojej existencie vypracovala na úroveň výrobcov spĺňajúcich európske požiadavky na prípravu jedál. Certifikát systému riadenia kvality pre hygienické znaky požívatín a jedál HACCP získala už v roku 2002. V roku 2009 to bol certifikát podľa normy ISO 22 000:2005, ktorého piaty recertifikačný audit sa uskutočnil … Čítať ďalej