Jedálny lístok 17. – 30. 6. 2024

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 17. – 23. 6. 2024

Pondelok

Polievky: karfiolová, sedliacka, pečivo.

  • Bravčový rezeň na hubách, ryža, uhorka,
  • Morčacie mäso s brusnicovou omáčkou, široké rezance,
  • Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha,
  • Grécky šalát, pečivo.

Utorok

Polievky: slepačia, rascová s vajcom, pečivo.

  • Bravčové stehno na smotane, knedľa,
  • Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát,
  • Zapekané zemiaky s pórom,
  • Pestrý cestovinový šalát,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: mexická, krupicová so zeleninou, pečivo.

  • Vyprážaný syr, opekané zemiaky, tatárska omáčka,
  • Bravčový rezeň na brokolicovom kréme, fusilli,
  • Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla,
  • Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao,
  • Bageta s morčacím mäsom.

Štvrtok

Polievky: krúpková, hrášková s údeninou, pečivo.

  • Morčacie prsia plnené nivou, ryža, šalát,
  • Hovädzia pečienka na víne, knedľa,
  • Špenátový prívarok, zemiaky, volské oká,
  • Lasagne mäsové.

Piatok

Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, horácka, pečivo.

  • Bravčové ražniči, zemiaková kaša, šalát,
  • Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina,
  • Pečená ryba na masle, krúpy so zeleninou,
  • Muffiny s čokoládou, kakao,
  • Bageta Gurmán.

Sobota

Polievka: roľnícka, pečivo.

  • Goralská pochúťka, knedľa,
  • Kuracie prsia Kung-Pao, ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: fazuľková kyslá s kôprom, pečivo.

  • Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka,
  • Hovädzia roštenka portugalská, tarhoňa, čalamáda.

 

Jedálny lístok 24. – 30. 6. 2024

Pondelok

Polievky: zeleninová, údeninová, pečivo.

  • Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, čalamáda,
  • Bravčový rezeň prírodný, tarhoňa, uhorka,
  • Zemiakové knedličky tvarohovo-jahodové, maková posýpka,
  • Medový šalát s kuracím mäsom, pečivo.

Utorok

Polievky: gulášová, mrkvová s pórom, pečivo.

  • Vyprážaný bravčový rezeň, domáci zemiakový šalát,
  • Kuracie prsia na paprike, cestovina,
  • Francúzsky fazuľkový nákyp, šalát,
  • Šišky s nutelou, kakao.

Streda

Polievky: šošovicová kyslá, prešporská, pečivo.

  • Daniel so šípkovou omáčkou, knedľa,
  • Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót,
  • Bravčové mäso dusené s kelom,
  • Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
  • Bageta s pikantným mäsom.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, kláštorná, pečivo.

  • Plnený bravčový závitok, opekané zemiaky, šalát,
  • Kurací paprikáš, halušky,
  • Hubové rizoto, šalát,
  • Buchty na pare s lekvárom, orechová posýpka, kakao.

Piatok

Polievky: kapustová s klobásou, pohronská, pečivo.

  • Morčacie prsia na zelenine, ryža, šalát,
  • Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa,
  • Vyprážaná brokolica, zemiaky, tatárska omáčka,
  • Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha,
  • Bageta salámová.

Sobota

Polievka: furmanská, pečivo.

  • Bravčové stehno hamburské, cestovina,
  • Kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža.

Nedeľa

Polievka: karfiolová, pečivo.

  • Bravčová krkovička zbojnícka, opekané zemiaky, čalamáda,
  • Hovädzie mäso na korení, slovenská ryža, uhorka.