Jedálny lístok 12. – 25. 2. 2024

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 12. – 18. 2. 2024

Pondelok

Polievky: prešporská, tekvicová, pečivo.

  • Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina,
  • Bravčový rezeň prírodný, ryža, uhorka,
  • Roľnícke zemiaky, uhorka,
  • Šalát fazuľový so salámou a chrenom, pečivo.

Utorok

Polievky: fazuľová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno, štuchané zemiaky s maslom, kompót,
  • Daniel so šípkovou omáčkou, halušky,
  • Cestoviny s tuniakom a hráškom,
  • Buchty na pare s lekvárom, orechová posýpka, kakao,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: kelová s ryžou, údeninová, pečivo.

  • Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka,
  • Goralská pochúťka, knedľa,
  • Kuracie prsia prírodné, zelerová remuláda,
  • Kysnutý koláč marhuľový, kakao,
  • Bageta s morčacím mäsom.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, zeleninová, pečivo.

  • Važecká pochúťka, zemiakové placky,
  • Hovädzia roštenka portugalská, tarhoňa, šalát,
  • Bravčový rezeň s brusnicami a hruškou, ryža,
  • Zelofotu, pečivo.

Piatok

Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, pohronská, pečivo.

  • Hovädzia pečienka sviečková, knedľa,
  • Bravčové mäso na čínsky spôsob, ryža, šalát,
  • Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
  • Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
  • Bageta moravská.

Sobota

Polievka: francúzska, pečivo.

  • Bravčové stehno na smotane, cestovina,
  • Kuracie prsia plnené bryndzou, zemiaky, čalamáda.

Nedeľa

Polievka: horácka, pečivo.

  • Bravčový rezeň sikulský, knedľa,
  • Morčacie prsia orientálne, ryža, cvikla.

 

Jedálny lístok 19. – 25. 2. 2024

Pondelok

Polievky: paradajková s cestovinou, frankfurtská, pečivo.

  • Hydinové ražniči, zemiaky, uhorka,
  • Hovädzia roštenka na slanine, slovenská ryža, čalamáda,
  • Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha,
  • Šúľance plnené orechovou náplňou, višňová omáčka.

Utorok

Polievky: šošovicová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.

  • Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa,
  • Bravčové stehno záhradnícke, ryža, šalát,
  • Francúzske zemiaky, uhorka,
  • Ryba so špenátom a syrovou omáčkou,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: karfiolová, bulharská, pečivo.

  • Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaková kaša, šalát,
  • Bravčové mäso na smotane, cestovina,
  • Hubové rizoto, šalát,
  • Žemľovka s tvarohom,
  • Bageta Gurmán.

Štvrtok

Polievky: boršč s mäsom, sedliacka, pečivo.

  • Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
  • Morčacie prsia prírodné, zeleninová ryža, šalát,
  • Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka,
  • Pestrý cestovinový šalát.

Piatok

Polievky: hovädzia s cestovinou, brokolicová dánska, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno s kapustou, zemiaky,
  • Bravčový rezeň na hubách, tarhoňa, šalát,
  • Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha,
  • Škoricové osie hniezda, kakao,
  • Bageta salámová.

Sobota

Polievka: oravská fazuľová, pečivo.

  • Hovädzie mäso na korení, ryža, čalamáda,
  • Bravčové stehno bratislavské, knedľa.

Nedeľa

Polievka: roľnícka, pečivo.

  • Domáca zabíjačka, zemiaky, cvikla,
  • Kuracie prsia na paprike, cestovina.