Jedálny lístok 11. 9. – 17. 9. 2023

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 11. 9. – 17. 9. 2023

Pondelok

Polievky: zeleninová, údeninová, pečivo.

  • Hovädzia pečienka sviečková, cestovina,
  • Bravčový rezeň na rasci, ryža, čalamáda,
  • Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha,
  • Šalát z červenej repy so syrom, pečivo.

Utorok

Polievky: slovenská hubová, bulharská, pečivo.

  • Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaková kaša, šalát,
  • Hovädzie mäso na korení, tarhoňa, cvikla,
  • Šéfovský šalát, pečivo,
  • Žemľovka s tvarohom,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: slepačia, brokolicová dánska, pečivo.

  • Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa,
  • Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, šalát,
  • Zapekané zemiaky s pórom,
  • Furmanské halušky,
  • Bageta moravská.

Štvrtok

Polievky: boršč s mäsom, pohronská, pečivo.

  • Važecká pochúťka, zemiakové placky,
  • Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina,
  • Pečená ryba na masle, krúpy so zeleninou,
  •  Ryžový nákyp s ovocím.          

Piatok

Polievka: paradajková s cestovinou, pečivo.

  • Bravčové stehno hutnícke, knedľa,
  • Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, uhorka.

Sobota

Polievka: oravská fazuľová, pečivo.

  • Hovädzí guláš znojemský, slovenská ryža, šalát,
  • Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka.

Nedeľa

Polievka: roľnícka, pečivo.

  • Kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža,
  • Bravčový rezeň sikulský, knedľa.

 

Jedálny lístok 18. – 24. 9. 2023

Pondelok

Polievky: hŕstková, sedliacka, pečivo.

  • Bravčový rezeň prírodný, ryža, čalamáda,
  • Kuracie prsia na smotane, cestovina,
  • Francúzske zemiaky, uhorka,
  • Dusená zelenina, volské oká.

Utorok

Polievky: hovädzia s cestovinou, kapustová letná, pečivo.

  • Diviak so šípkovou omáčkou, knedľa,
  • Bravčové stehno záhradnícke, ryža, šalát,
  • Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát,
  • Pizza diabolská,
  • Vitamínový balíček.

Streda

Polievky: kelová s ryžou, prešporská, pečivo.

  • Sekaný rezeň z bôčika, zemiakový šalát s majonézou,
  • Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
  • Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
  • Lievance s lesným ovocím,
  • Bageta tuniaková.

Štvrtok

Polievky: gulášová, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  • Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
  • Morčacie prsia na lesných hríboch, ryža, šalát,
  • Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka,
  • Pórovo-hráškový šalát, pečivo.

Piatok

Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.

  • Podtatranský plnený bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát,
  • Baraní guláš, halušky,
  • Hubové rizoto, šalát,
  • Buchty na pare s lekvárom, orechová posýpka, kakao,
  • Bageta s morčacím mäsom.

Sobota

Polievka: francúzska, pečivo.

  • Goralská pochúťka, knedľa,
  • Kuracie prsia s horčicou, ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: terchovská, pečivo.

  • Bravčová krkovička zbojnícka, opekané zemiaky, uhorka,