Jedálny lístok 24. 2. – 8. 3. 2020

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 24. 2. – 1. 3. 2020

Pondelok

Polievky: hŕstková, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  1. Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka
  2. Hovädzia roštenka na slanine, tarhoňa, cvikla
  3. Pečená ryba, krúpy so zeleninou
  4. Študentský šalát, pečivo
  5. Kuracie prsia s plnkou, zeleninová obloha
  6. Plnené rožky tvarohové, kakao
  7. Bageta Apetito
  8. Ovocný balíček.

Utorok

Polievky: prešporská, brokolicová dánska, pečivo.

  1. Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót
  2. Bravčový guláš segedínsky, knedľa
  3. Zemiakové placky plnené hlivami
  4. Pestrý cestovinový šalát
  5. Hovädzie varené so zeleninou, kečupová omáčka
  6. Kysnutý koláč marhuľový, kakao
  7. Bageta syrová
  8. Mliečny balíček.

Streda

Polievky: zeleninová, kyjevské šči, pečivo.

  1. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  2. Podtatranský plnený bravčový rezeň, slovenská ryža, šalát
  3. Zvolenské údené mäso s fazuľou, chlieb
  4. Hydinový šalát, pečivo
  5. Ryžový nákyp
  6. Langoše s kečupom
  7. Bageta moravská
  8. Ovocný balíček.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, tekvicová, pečivo.

  1. Kuracie prsia na lesných hríboch, ryža, šalát
  2. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  3. Morčacie mäso s brusnicovou omáčkou, široké rezance
  4. Tlačenkový šalát, pečivo
  5. Kelový karbonátok, zemiaky, šalát
  6. Šúľance s makom
  7. Bageta Gurmán
  8. Mliečny balíček.

Piatok

Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.

  1. Bravčový perkelt, cestovina
  2. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát
  3. Prekladané mäso s kelom
  4. Syrové tajomstvo, pečivo
  5. Rezance s tvarohom, zakysanka
  6. Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Ovocný balíček.

Sobota

Polievka: kelová so zemiakmi, pečivo.

  1. Goralská pochúťka, knedľa
  2. Kuracie prsia s horčicou, ryža, čalamáda
  3. Bageta s pikantným mäsom.

Nedeľa

Polievka: terchovská, pečivo.

  1. Pečená krkovička na cesnaku, zemiaky, cvikla
  2. Jelenie ragú s brusnicami, cestovina
  3. Bageta moravská.

 

Jedálny lístok 2. – 8. 3. 2020

Pondelok

Polievky: gulášová, francúzska, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka poľovnícka, knedľa
  2. Bravčový rezeň na rasci, ryža, uhorka
  3. Furmanské halušky
  4. Šalát cestovinový so zeleninou
  5. Zelerovo-zemiakové pyré, pečené kuracie stehno
  6. Palacinky s džemom a čokoládou
  7. Bageta syrová
  8. Mliečny balíček.

Utorok

Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.

  1. Husárska roláda, zemiaky, čalamáda
  2. Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina
  3. Držky na diabolský spôsob, knedľa
  4. Parížsky šalát, pečivo
  5. Zapekané zemiaky s pórom
  6. Škoricové osie hniezda, kakao
  7. Bageta Gurmán
  8. Ovocný balíček.

Streda

Polievky: slovenská hubová, krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Hovädzie mäso námornícke, ryža, šalát
  2. Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
  3. Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou
  4. Šalát fazuľový so salámou a chrenom, pečivo
  5. Kuracie prsia s brokolicou a mandľami, zeleninová obloha
  6. Hanácke koláče, kakao
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Mliečny balíček.

Štvrtok

Polievky: morčacia, slovenská šajtľava, pečivo.

  1. Vyprážaný karbonátok, zemiakový šalát s majonézou
  2. Kuracie prsia prírodné, tarhoňa, uhorka
  3. Baraní guláš, halušky
  4. Šalát zeleninový s reďkovkou, pečivo
  5. Hubové rizoto, uhorkový šalát
  6. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
  7. Bageta Apetito
  8. Ovocný balíček.

Piatok

Polievky: oravská fazuľová, karfiolová, pečivo.

  1. Hovädzí guláš maďarský, knedľa
  2. Morčacie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát
  3. Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát
  4. Grécky šalát, pečivo
  5. Pikantné kuracie stehno španielske, zeleninová obloha
  6. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami
  7. Bageta moravská
  8. Mliečny balíček.

Sobota

Polievka: boršč s mäsom, pečivo.

  1. Hydinové ražniči, zemiaková kaša, čalamáda
  2. Bravčové mäso na paprike, cestovina
  3. Bageta syrová.

Nedeľa

Polievka: sedliacka, pečivo.

  1. Bravčové stehno nitrianske, knedľa
  2. Kuracie prsia orientálne, ryža, cvikla
  3. Bageta Gurmán.