Jedálny lístok 27. 9. – 10. 10. 2021

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 27. 9. – 3. 10. 2021

Pondelok

Polievka: furmanská, pečivo.

  1. Hovädzia roštenka portugalská, zemiaky, uhorka
  2. Bravčové stehno hamburské, cestovina
  3. Restovaná hydinová pečeň, hrášková ryža, cvikla
  4. Šišky s džemom, kakao.

Utorok

Polievka: prešporská, pečivo.

  1. Hovädzí guláš maďarský, knedľa
  2. Kuracie prsia na hubách, ryža, šalát
  3. Fašírka, paradajková kapusta, zemiaky
  4. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami.

Streda

Polievka: boršč s mäsom, pečivo.

  1. Bravčový rezeň prírodný, slovenská ryža, uhorka
  2. Vyprážaný morčací rezeň ovčiarsky, zemiaky, šalát
  3. Pečená ryba, krúpy so zeleninou
  4. Muffiny s čokoládou, kakao.

Štvrtok

Polievka: hŕstková, pečivo.

  1. Bravčové mäso na čínsky spôsob, ryža, šalát
  2. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  3. Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka
  4. Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao.

Piatok

Polievka: fazuľková kyslá s kôprom, pečivo.

  1. Husárska roláda, zemiaková kaša, šalát
  2. Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót
  3. Držky na diabolský spôsob, knedľa
  4. Zemiakové knedličky čučoriedkové, orechová posýpka.

Sobota

Polievka: cesnaková s haluškami, pečivo.

  1. Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, cvikla
  2. Bravčový guláš segedínsky, knedľa.

Nedeľa

Polievka: roľnícka, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, zemiaky, šalát
  2. Kuracie prsia na smotane, cestovina.

 

Jedálny lístok 4. – 10. 10. 2021

Pondelok

Polievka: mexická, pečivo.

  1. Kuracie prsia prírodné, zeleninová ryža, cvikla
  2. Goralská pochúťka, knedľa
  3. Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou
  4. Kysnutý koláč marhuľový, kakao.

Utorok

Polievka: šošovicová kyslá, pečivo.

  1. Bravčové stehno záhradnícke, tarhoňa, uhorka
  2. Hydinové ražniči, zemiaková kaša, šalát
  3. Baraní guláš, halušky
  4. Langoše s kečupom.

Streda

Polievka: hlivová so zeleninou, pečivo.

  1. Morčacie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát
  2. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  3. Pestrý cestovinový šalát
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.

Štvrtok

Polievka: kapustová s klobásou, pečivo.

  1. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  2. Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  3. Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha
  4. Žemľovka s tvarohom.

Piatok

Polievka: slepačia, pečivo.

  1. Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa
  2. Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát
  3. Kelový karbonátok, zemiaky, šalát
  4. Šúľance s makom.

Sobota

Polievka: krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka milánska, cestovina
  2. Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka.

Nedeľa

Polievka: gulášová, pečivo.

  1. Kuracie prsia s horčicou, ryža, uhorka
  2. Bravčové stehno na paprike, knedľa.