Jedálny lístok 11. – 24. 2. 2019

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 11. – 17. 2. 2019

Pondelok

Polievky: údeninová, kelová, pečivo.

  1. Bravčový perkelt, cestovina
  2. Jarné kuracie stehno, zemiaky
  3. Plnená hlávková kapusta, knedľa
  4. Horehronský syrový šalát, pečivo
  5. Ryžový nákyp
  6. Cesnakové osie hniezda
  7. Bageta moravská
  8. Ovocný balíček.

Utorok

Polievky: držková, roľnícka, pečivo.

  1. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  2. Morčacie prsia na zelenine, ryža, šalát
  3. Važecká pochúťka, zemiakové placky
  4. Študentský šalát, pečivo
  5. Rezance s tvarohom, zakysanka
  6. Pečené buchty orechové, kakao
  7. Bageta Apetito
  8. Mliečny balíček.

Streda

Polievky: boršč s mäsom, tekvicová, pečivo.

  1. Domáca zabíjačka, zemiaková kaša, cvikla
  2. Kuracie prsia s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  3. Pizza diabolská
  4. Bulharský šalát s bravčovým mäsom, pečivo
  5. Pečená ryba s bylinkami, mexická zelenina
  6. Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao
  7. Bageta syrová
  8. Ovocný balíček.

Štvrtok

Polievky: morčacia, kláštorná, pečivo.

  1. Bravčový rezeň prírodný, ryža, šalát
  2. Hovädzí guláš maďarský, knedľa
  3. Kuracie stehno na zelenine, štuchané zemiaky s cibuľkou
  4. Grécky šalát, pečivo
  5. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  6. Žemľovka s tvarohom
  7. Bageta Gurmán
  8. Mliečny balíček.

Piatok

Polievky: fazuľová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Plnený bravčový závitok, tarhoňa, šalát
  2. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  3. Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla
  4. Parížsky šalát, pečivo
  5. Hovädzí guláš so zelenou fazuľkou
  6. Zemiakové knedličky s nutelou, maková posýpka
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Ovocný balíček.

Sobota

Polievka: francúzska, pečivo.

  1. Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa
  2. Hovädzie mäso námornícke, ryža, šalát
  3. Bageta moravská.

Nedeľa

Polievka: terchovská, pečivo.

  1. Kuracie prsia na čínsky spôsob, slovenská ryža, šalát
  2. Pečená krkovička na cesnaku, zemiaky, čalamáda
  3. Bageta s pikantným mäsom.

 

Jedálny lístok 18. – 24. 2. 2019

Pondelok

Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.

  1. Goralská pochúťka, knedľa
  2. Kuracie prsia na lesných hríboch, ryža, cvikla
  3. Zemiakové placky, zakysanka
  4. Tlačenkový šalát, pečivo
  5. Kelový karbonátok, zemiaky, šalát
  6. Maxi buchta s orechovo-višňovou plnkou, vanilkový krém
  7. Bageta Apetito
  8. Mliečny balíček.

Utorok

Polievky: zeleninová, bulharská, pečivo.

  1. Hydinové ražniči, zemiaky, šalát
  2. Bravčový rezeň na rasci, tarhoňa, uhorka
  3. Furmanské halušky
  4. Racio šalát, pečivo
  5. Losos na masle, dusená zelenina
  6. Šúľance so strúhankou
  7. Bageta s pikantným mäsom
  8. Ovocný balíček.

Streda

Polievky: mexická, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  1. Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót
  2. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  3. Vyprážaný camembert, brusnicová omáčka, zemiaky
  4. Pestrý cestovinový šalát
  5. Bravčové mäso dusené s kelom
  6. Zapekané palacinky s tvarohom
  7. Bageta Gurmán
  8. Mliečny balíček.

Štvrtok

Polievky: slepačia, kapustová letná, pečivo.

  1. Jelenie ragú s brusnicami, cestovina
  2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou
  3. Lasagne mäsové
  4. Syrové tajomstvo, pečivo
  5. Hubové rizoto, uhorkový šalát
  6. Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao
  7. Bageta s kuracím mäsom
  8. Ovocný balíček.

Piatok

Polievky: slovenská hubová, krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa
  2. Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát
  3. Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou
  4.  Lahôdkový šalát, pečivo
  5. Kuracie prsia s brokolicou a mandľami, zeleninová obloha
  6. Makový závin s jablkami, kakao
  7. Bageta moravská
  8. Mliečny balíček.

Sobota

Polievka: prešporská, pečivo.

  1. Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka
  2. Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina
  3. Bageta Gurmán.

Nedeľa

Polievka: krúpková, pečivo.

  1. Bravčové stehno hamburské, knedľa
  2. Kuracie prsia orientálne, ryža, šalát
  3. Bageta syrová.