Jedálny lístok 27. 7. – 9. 8. 2020

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 27. 7. – 2. 8. 2020

Pondelok

Polievky: terchovská, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  1. Ohnivé kuracie stehno orientálne, bulgur
  2. Zemiakové knedličky s údeným mäsom, kapusta
  3. Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, šalát
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
  5. Plnená bageta kuracím mäsom, so zeleninou.

Utorok

Polievky: šošovicová kyslá, prešporská, pečivo.

  1. Kuracie prsia s brokolicou a mandľami, zeleninová obloha
  2. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, uhorka
  3. Plnený bravčový závitok, tarhoňa, šalát
  4. Hanácke koláče, kakao
  5. Plnená bageta s údeninou.

Streda

Polievky: stupavská zabíjačková, francúzska, pečivo.

  1. Bravčové rebierko s brusnicami a hruškou, ryža
  2. Kuracie stehno na zelenine, štuchané zemiaky s cibuľkou
  3. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  4. Škoricové osie hniezda, kakao
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, zeleninová, pečivo.

  1. Plnená hlávková kapusta, knedľa
  2. Vyprážaný morčací rezeň ovčiarsky, zemiaky, šalát
  3. Bravčové stehno bratislavské, cestovina
  4. Pečené buchty so slivkovým lekvárom
  5. Plnená bageta s údeninou.

Piatok

Polievky: mexická, krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Sekaný rezeň z bôčika, zemiakový šalát s majonézou
  2. Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa
  3. Pečené kuracie stehno zeleninová ryža, kompót
  4. Šúľance s makom
  5. Plnená bageta kuracím mäsom, so zeleninou.

Sobota

Polievka: hŕstková, pečivo.

  1. Pečené kačacie stehno, nátierka z červenej cibule
  2. Bravčový rezeň prírodný, ryža, uhorka
  3. Plnená bageta s údeninou.

Nedeľa

Polievka: mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Vyprážané kuracie stehno, grécky šalát
  2. Hovädzí guľáš maďarský, cestovina
  3. Plnená bageta s pikantným mäsom.

 

Jedálny lístok 3. – 9. 8. 2020

Pondelok

Polievky: slovenská hubová, bulharská, pečivo.

  1. Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou
  2. Morčacie mäso s brusnicovou omáčkou, široké rezance
  3. Bravčový rezeň prírodný, ryža, šalát
  4. Škvarkové pagáče
  5. Plnená bageta kuracím mäsom, so zeleninou.

Utorok

Polievky: slepačia, karfiolová, pečivo.

  1. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  2. Hydinové ražniči, zemiaková kaša, čalamáda
  3. Bravčový guľáš segedínsky, knedľa
  4. Zemiakové knedličky čučoriedkové so strúhankou
  5. Plnená bageta s údeninou.

Streda

Polievky: oravská fazuľová, rascová s vajcom , pečivo.

  1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou
  2. Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, čalamáda
  3. Hovädzia pečienka milánska, cestovina
  4. Palacinky s džemom a čokoládou
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Štvrtok

Polievky: držková, roľnícka, pečivo.

  1. Lasagne s mäsom
  2. Morčacie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát
  3. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  4. Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao
  5. Plnená bageta s údeninou.

Piatok

Polievky: boršč s mäsom, sedliacka, pečivo.

  1. Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, cvikla
  2. Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  3. Hovädzí guľáš mexický, ryža, šalát
  4. Žemľovka s tvarohom
  5. Plnená bageta kuracím mäsom, so zeleninou.

Sobota

Polievka: krúpková, pečivo.

  1. Bulharský šalát s bravčovým mäsom, pečivo
  2. Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa
  3. Plnená bageta s údeninou.

Nedeľa

Polievka: furmanská, pečivo.

  1. Vyprážaná ryba, parížsky šalát
  2. Hovädzie mäso námornícke, tarhoňa, cvikla
  3. Plnená bageta s pikantným mäsom.