Jedálny lístok

Jedálny lístok
11. – 17. 8. 2025

Pondelok
Polievky: zeleninová, hrachová so salámou, pečivo.
• Pečené kuracie stehno, štuchané zemiaky s maslom, kompót,
• Bravčový rezeň na lesných hríboch, slovenská ryža, šalát,
• Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou,
• Transylvánska zapekaná kapusta.

Utorok
Polievky: mexická, sedliacka, pečivo.
• Bravčové stehno nitrianske, knedľa,
• Kuracie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
• Francúzske zemiaky, uhorka,
• Pórovo-hráškový šalát, pečivo,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievky: slepačia, kapustová letná, pečivo.
• Bravčový rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát,
• Jelení guláš, halušky
• Kuracie rezančeky, dusená fazuľka s baby mrkvou,
• Ryžový nákyp s ovocím,
• Bageta tuniaková tmavá.

Štvrtok
Polievky: boršč s mäsom, pohronská, pečivo.
• Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa,
• Morčacie prsia na zelenine, ryža, šalát,
• Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát,
• Pirôžky plnené marhuľovou náplňou, slaný karamel.

Piatok
Polievky: šošovicová kyslá, roľnícka, pečivo.
• Vyprážaný syr, opekané zemiaky, tatárska omáčka,
• Bravčový perkelt, cestovina,
• Hydinový šalát, pečivo,
• Závin kysnutý makovo-jablkový, kakao,
• Bageta moravská.

Sobota
Polievka: zemiaková gulášová, pečivo.
• Podtatranský plnený bravčový rezeň, tarhoňa, cvikla,
• Kuracie prsia s horčicou, ryža, šalát.

Nedeľa
Polievka: hrášková s údeninou, pečivo.
• Bravčové stehno bratislavské, cestovina,
• Hovädzia pečienka na slanine, zemiaky, šalát.

 

Jedálny lístok
18. – 24. 8. 2025

Pondelok
Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.
• Bravčové stehno záhradnícke, ryža, šalát,
• Hovädzí guláš debrecínsky, cestovina,
• Špenátový prívarok, zemiaky, volské oká,
• Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha.

Utorok
Polievky: kelová s ryžou, údeninová, pečivo.
• Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaková kaša, šalát,
• Bravčové mäso na paprike, halušky,
• Farfally so zeleninovou omáčkou,
• Plnené rožky tvarohové, kakao,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, tekvicová, pečivo.
• Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa,
• Bravčový rezeň na rasci, ryža, šalát,
• Zapekané zemiaky s pórom,
• Treska na masle, dusená zelenina,
• Bageta gurmán.

Štvrtok
Polievky: terchovská, mrkvová s pórom, pečivo.
• Bravčový rezeň s nivovou omáčkou, opekané zemiaky,
• Morčacie prsia prírodné, tarhoňa, šalát,
• Cviklové rizoto s kuracím mäsom, šalát,
• Šúľance s makom.

Piatok
Polievky: stupavská zabíjačková, paradajková, pečivo.
• Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát,
• Bravčové stehno na smotane, knedľa,
• Vyprážaný encián, zemiaky, tatárska omáčka,
• Šalát zeleninový s reďkovkou, pečivo,
• Bageta s morčacím mäsom.

Sobota
Polievka: karfiolová, pečivo.
• Bravčová krkovička na cesnaku, opekané zemiaky, uhorka,
• Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina.

Nedeľa
Polievka: oravská fazuľová, pečivo.
• Kuracie prsia na hubách, ryža, šalát,
• Goralská pochúťka, knedľa.