Jedálny lístok 11. – 24. 4. 2022

 

Jedálny lístok 11. – 17. 4. 2022

Pondelok

Polievky: šurdica, tekvicová, pečivo.

  • Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka,
  • Hovädzia pečienka sviečková, cestovina,
  • Morčacie prsia prírodné, zelerová remuláda,
  • Pečené buchty plnené makom, kakao.

Utorok

Polievky: gulášová, krupicová so zeleninou, pečivo.

  • Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
  • Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót,
  • Halušky s kyslou kapustou a slaninou,
  • Zemiakové knedličky čučoriedkové, orechová posýpka.

Streda

Polievky: šošovicová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.

  • Hovädzie mäso námornícke, tarhoňa, uhorka,
  • Bravčový rezeň telgártsky, zemiaková kaša, šalát,
  • Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
  • Palacinky s džemom a čokoládou.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, karfiolová, pečivo.

  • Kuracie prsia plnené nivou, ryža, šalát,
  • Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
  • Vyprážané čevapčiči, zemiaky, šalát,
  • Bageta tuniaková.

Piatok

Polievka: krúpková, pečivo.

  • Vyprážaná ryba, zemiaky, kompót,
  • Bravčové stehno záhradnícke, slovenská ryža, uhorka.

Sobota

Polievka: roľnícka, pečivo.

  • Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa,
  • Kuracie prsia s horčicou, ryža, uhorka.

Nedeľa

Polievka: terchovská, pečivo.

  • Kuracie stehno na paprike, cestovina,
  • Bravčový rezeň s broskyňou a syrom, opekané zemiaky.

 

Jedálny lístok 18. – 24. 4. 2022

Pondelok

Polievka: brokolicová dánska, pečivo.

  • Kuracie prsia na hubách, ryža, uhorka,
  • Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa.

Utorok

Polievky: zeleninová, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno s kapustou, zemiaky,
  • Bravčový perkelt, cestovina,
  • Zeleninový nákyp s nivou, uhorka,
  • Šúľance plnené nutelou, maková posýpka.

Streda

Polievky: fazuľová kyslá, horácka, pečivo.

  • Bravčový rezeň prírodný, ryža, šalát,
  • Goralská pochúťka, knedľa,
  • Varená brokolica, zemiaky, syrová omáčka,
  • Hydinový šalát, pečivo.

Štvrtok

Polievky: boršč s mäsom, pohronská, pečivo.

  • Bravčové mäso Chilli con Carne, tarhoňa, šalát,
  • Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaková kaša, uhorka,
  • Rizoto zeleninové s bravčovým mäsom, uhorka,
  • Škoricové osie hniezda, kakao.

Piatok

Polievky: slepačia, rascová s vajcom, pečivo.

  • Bravčové stehno hamburské, knedľa,
  • Hovädzie mäso na korení, ryža, šalát,
  • Fašírka, paradajková kapusta, zemiaky,
  • Lievance s džemom.

Sobota

Polievka: furmanská, pečivo.

  • Bravčová krkovička zbojnícka, opekané zemiaky, uhorka,
  • Kuracie prsia na smotane s hlivami, cestovina.

Nedeľa

Polievka: kelová so zemiakmi, pečivo.

  • Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa,
  • Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, cvikla.