Jedálny lístok

Jedálny lístok
21. – 27. 4. 2025

Pondelok
Polievka: pohronská, pečivo.
• Kuracie prsia orientálne, tarhoňa, cvikla,
• Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa.

Utorok
Polievky: hrachová so salámou, sedliacka, pečivo.
• Bravčový rezeň na hubách, zeleninová ryža, uhorka,
• Goralská pochúťka, cestovina
• Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
• Prekladané mäso s kelom.

Streda
Polievky: kelová s ryžou, prešporská, pečivo.
• Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaky, šalát,
• Bravčové stehno hamburské, cestovina,
• Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami,
• Hanácke koláče, kakao,
• Bageta s pikantným mäsom.

Štvrtok
Polievky: slepačia, goralská, pečivo.
• Bravčový guláš segedínsky, knedľa,
• Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, šalát,
• Mäsové guľky, paradajková omáčka, zemiaková kaša,
• Zapekaná brokolica s tofu.

Piatok
Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, horácka, pečivo.
• Bravčový rezeň s nivovou omáčkou, opekané zemiaky,
• Morčacie prsia prírodné, tarhoňa, šalát,
• Furmanské halušky,
• Šúľance s makom,
• Bageta moravská.

Sobota
Polievka: gulášová, pečivo.
• Bravčové stehno bratislavské, cestovina,
•Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát.

Nedeľa
Polievka: fazuľková kyslá s kôprom, pečivo.
• Kuracie stehno na zelenine, štuchané zemiaky s cibuľkou,
• Hovädzí guláš, knedľa.

 

Jedálny lístok
28. 4. – 4. 5. 2025

Pondelok
Polievky: krúpková, hrášková s údeninou, pečivo.
• Bravčové stehno záhradnícke, tarhoňa, cvikla,
• Hovädzia pečienka cigánska, ryža, uhorka,
• Pečené kačacie stehno, červená kapusta, lokša,
• Šalát zelerový s ananásom, pečivo.

Utorok
Polievky: mexická, krupicová so zeleninou, pečivo.
• Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát,
• Bravčový perkelt, cestovina,
• Parížsky šalát, pečivo,
• Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom,
• Vitamínový balíček.

Streda
Polievky: šošovicová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.
• Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa,
• Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
• Pizza diabolská,
• Zemiakové knedličky tvarohovo-jahodové, maková posýpka,
• Bageta gurmán.

Štvrtok
Polievka: Hovädzia s cestovinou, pečivo.
• Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka,
• Kuracie prsia na smotane, cestovina.

Piatok
Polievky: držková, francúzska, pečivo.
• Bravčová pečená krkovička, hlávková kapusta, knedľa,
• Hovädzie mäso námornícke, ryža, šalát,
• Vyprážaný encián, zemiaky, tatárska omáčka,
• Kuracie prsia s plnkou, zeleninová obloha,
• Bageta s morčacím mäsom.

Sobota
Polievka: roľnícka, pečivo.
• Hydinové ražniči, zemiaky, uhorka,
• Bravčové mäso Chilli con Carne, tarhoňa, šalát.

Nedeľa
Polievka: stupavská zabíjačková, pečivo.
• Kuracie prsia s broskyňou a syrom, ryža,
• Bravčové stehno nitrianske, knedľa.