Jedálny lístok
20. – 26. 10. 2025
Pondelok
Polievky: šošovicová kyslá, pohronská, pečivo.
• Hydinové ražniči, zemiaky, uhorka,
• Bravčový rezeň prírodný, slovenská ryža, cvikla s chrenom,
• Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
• Tlačenkový šalát, pečivo.
Utorok
Polievky: držková, krupicová so zeleninou, pečivo.
• Bravčový guláš segedínsky, knedľa,
• Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
• Vyprážaná brokolica, zemiaky, tatárska omáčka,
• Ružový cestovinový šalát s tuniakom,
• Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: slepačia, kláštorná, pečivo.
• Vyprážaný bravčový rezeň, domáci zemiakový šalát,
• Jelenie ragú s brusnicami, cestovina,
• Furmanské halušky,
• Hanácke koláče, kakao,
• Bageta s morčacím mäsom.
Štvrtok
Polievky: kapustová s údeninou, zeleninová, pečivo.
• Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa,
• Kuracie prsia plnené nivou, ryža, šalát,
• Zapekané zemiaky s pórom,
• Treska na masle, dusená zelenina.
Piatok
Polievky: hŕstková, špenátová s vajcom, pečivo.
• Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
• Bravčový rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát,
• Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha,
• Muffiny mix, kakao,
• Bageta moravská.
Sobota
Polievka: zemiaková gulášová, pečivo.
• Bravčový perkelt, halušky,
• Kuracie prsia na zelenine, ryža, šalát.
Nedeľa
Polievka: hrachová so salámou, pečivo.
• Bravčová krkovička na cesnaku, zemiaky, uhorka,
• Hovädzia pečienka milánska, cestovina.
Jedálny lístok
27. 10. – 2. 11. 2025
Pondelok
Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo
• Bravčové stehno nitrianske, cestovina,
• Hovädzie mäso na korení, ryža, šalát,
• Tortelliny so šunkou, syrová omáčka,
• Roľnícke zemiaky, uhorka.
Utorok
Polievky: kelová s ryžou, údeninová, pečivo.
• Sekaný rezeň z bôčika, zemiaková kaša, cvikla s chrenom,
• Kuracie stehno na paprike, halušky,
• Parížsky šalát, pečivo,
• Buchty na pare s lekvárom, orechová posýpka, kakao,
• Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: hovädzia s cestovinou, zemiaková gulášová, pečivo.
• Plnený kurací rezeň, ryža, šalát,
• Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
• Špenátové listy s hlivami, opekané zemiaky,
• Lasagne mäsové,
• Bageta gurmán.
Štvrtok
Polievky: slovenská hubová, frankfurtská, pečivo.
• Važecká pochúťka, zemiakové placky,
• Morčacie prsia prírodné, tarhoňa, šalát,
• Vyprážaný encián, fit šalát,
• Plnené rožky tvarohové, kakao.
Piatok
Polievky: mexická, rascová s vajcom, pečivo.
• Bravčový rezeň na lesných hríboch, ryža, šalát,
• Hovädzia pečienka sviečková, knedľa,
• Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
• Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami,
• Bageta s kuracím mäsom.
Sobota
Polievka: brokolicová dánska, pečivo
• Detvianska nátura, štuchané zemiaky s maslom, uhorka,
• Kuracie prsia na brokolicovom kréme, fusilli.
Nedeľa
Polievka: furmanská, pečivo.
• Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, šalát,
• Bravčový rezeň sikulský, knedľa.