Jedálny lístok 22. 5. – 4. 6. 2023

Logo ŽP GASTROSERVIS

Jedálny lístok 22. – 28. 5. 2023

Pondelok

Polievky: držková, krupicová so zeleninou, pečivo.

  • Hovädzia pečienka milánska, cestovina,
  • Bravčový rezeň na lesných hríboch, ryža, cvikla,
  • Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha,
  • Šalát z červenej repy so syrom, pečivo.

Utorok

Polievky: slepačia, goralská, pečivo.

  • Vyprážané čevapčiči, zemiaky, šalát,
  • Bravčové mäso Chilli con Carne, tarhoňa, uhorka,
  • Zapekaná brokolica s tofu,
  • Škoricové osie hniezda, kakao,
  • Ovocný balíček.

Streda

Polievky: oravská fazuľová, kláštorná, pečivo.

  • Diviak so šípkovou omáčkou, knedľa,
  • Kuracie prsia prírodné, zeleninová ryža, šalát,
  • Šampiňóny na paprike, cestovina,
  • Zemiakové knedličky s údeným mäsom, kapusta,
  • Bageta indická.

Štvrtok

Polievky: kapustová s klobásou, pohronská, pečivo.

  • Bravčový rezeň telgártsky, opekané zemiaky, šalát,
  • Morčacie mäso s brusnicovou omáčkou, široké rezance,
  • Pizza diabolská,
  • Žemľovka s tvarohom.

Piatok

Polievky: slovenská hubová, rascová s vajcom, pečivo.

  • Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa,
  • Kuracie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
  • Vyprážaná ryba, zemiaková kaša, kompót,
  • Šalát bretónsky, pečivo,
  • Bageta moravská.

Sobota

Polievka: karfiolová, pečivo.

  • Goralská pochúťka, cestovina,
  • Pečené kuracie stehno s kapustou, zemiaky.

Nedeľa

Polievka: hŕstková, pečivo.

  • Kuracie prsia s ananásom, ryža, šalát,
  • Bravčové stehno hutnícke, knedľa.

 

Jedálny lístok 29. 5. – 4. 6. 2023

Pondelok

Polievky: šošovicová kyslá, frankfurtská, pečivo.

  • Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
  • Hovädzia roštenka na slanine, zemiaky, čalamáda,
  • Rizoto natural so zeleninou,
  • Šéfovský šalát.

Utorok

Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.

  • Kuracie prsia na zelenine, ryža, šalát,
  • Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa,
  • Baraní guláš, halušky,
  • Zapekané zemiaky s pórom,
  • Ovocný balíček.

Streda

Polievky: gulášová, sedliacka, pečivo.

  • Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaky, šalát,
  • Bravčové stehno bratislavské, cestovina,
  • Horehronské špagety,
  • Šúľance s makom,
  • Bageta tuniaková.

Štvrtok

Polievky: zeleninová, údeninová, pečivo.

  • Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát,
  • Bravčový rezeň sikulský, knedľa,
  • Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami,
  • Zemiakové placky plnené mäsom.

Piatok

Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, paradajková, pečivo.

  • Hydinové ražniči, zemiaková kaša, uhorka,
  • Bravčové mäso na rasci, slovenská ryža, šalát,
  • Parížsky šalát, pečivo,
  • Lievance s lesným ovocím,
  • Bageta s kuracím mäsom.

Sobota

Polievka: terchovská, pečivo.

  • Kuracie prsia na ázijský spôsob, tarhoňa, šalát,
  • Bravčový guláš, knedľa.

Nedeľa

Polievka: francúzska, pečivo.

  • Hovädzia pečienka poľovnícka, cestovina,
  • Bravčový rezeň na hubách, ryža, cvikla.