8. – 14. 9. 2025
Pondelok
Polievky: slovenská hubová, rascová s vajcom, pečivo.
• Hydinové ražniči, zemiaková kaša, uhorka,
• Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, šalát,
• Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha,
• Granatiersky pochod, uhorka.
Utorok
Polievky: slepačia, zemiaková gulášová, pečivo.
• Bravčové dusené, chrenová omáčka, knedľa,
• Morčacie prsia prírodné, zeleninová ryža, šalát,
• Zemiakové knedličky s údeným mäsom, kapusta,
• Pestrý cestovinový šalát,
• Vitamínový balíček.
Streda
Polievky: mexická, krémová s ovsenými vločkami, pečivo.
• Sekaný rezeň z bôčika, domáci zemiakový šalát,
• Hovädzia pečienka cigánska, tarhoňa, šalát,
• Furmanské halušky,
• Zapekané palacinky s tvarohom,
• Bageta salámová.
Štvrtok
Polievky: krúpková, oravská fazuľová, pečivo.
• Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
• Kuracie prsia plnené nivou, ryža, šalát,
• Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka,
• Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami.
Piatok
Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, roľnícka, pečivo.
• Važecká pochúťka, zemiakové placky,
• Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina,
• Rizoto zeleninové s bravčovým mäsom, šalát,
• Šúľance plnené orechovou náplňou, višňová omáčka,
• Bageta gurmán.
Sobota
Polievka: sedliacka, pečivo.
• Bravčový rezeň na čínsky spôsob, ryža, šalát,
• Hovädzia pečienka milánska, cestovina.
Nedeľa
Polievka: fazuľková kyslá s kôprom, pečivo.
• Husárska roláda, zemiaky, uhorka,
• Morčacie prsia na paprike, halušky.
Jedálny lístok
15. – 21. 9. 2025
Pondelok
Polievka: hrachová so salámou, pečivo.
• Bravčový rezeň na rasci, ryža, uhorka,
• Kuracie prsia na brokolicovom kréme, fusilli.
Utorok
Polievky: zeleninová, prešporská, pečivo.
• Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka,
• Kurací paprikáš, cestovina,
• Parížsky šalát, pečivo,
• Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami.
Streda
Polievky: fazuľová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.
• Baraní guláš, halušky,
• Plnený kurací rezeň, ryža, šalát,
• Mäsové guľky, paradajková omáčka, štuchané zemiaky s maslom,
• Fliačky s kapustou,
• Bageta s pikantným mäsom.
Štvrtok
Polievky: boršč s mäsom, francúzska, pečivo.
• Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát,
• Hovädzie mäso námornícke, slovenská ryža, uhorka,
• Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance,
• Škoricové osie hniezda, kakao.
Piatok
Polievky: hovädzia s cestovinou, tekvicová, pečivo.
• Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
• Morčacie soté na hubách, zeleninová ryža, šalát,
• Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
• Lasagne mäsové,
• Bageta moravská.
Sobota
Polievka: pohronská, pečivo.
• Jarné kuracie stehno, zemiaky,
• Bravčový perkelt, cestovina.
Nedeľa
Polievka: terchovská, pečivo.
• Bravčové stehno bratislavské, knedľa,
• Hovädzia pečienka na slanine, ryža, uhorka.