Jedálny lístok 22.11. 2021. – 5. 12. 2021

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 22. – 28. 11. 2021

Pondelok

Polievky: šošovicová kyslá, krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s broskyňou a syrom, zemiaky
  2. Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina
  3. Furmanské halušky
  4. Palacinky s nutelou.

Utorok

Polievky: hovädzia s cestovinou, kláštorná, pečivo.

  1. Bravčový guláš segedínsky, knedľa
  2. Kuracie prsia plnené nivou, ryža, šalát
  3. Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, šalát
  4. Žemľovka s tvarohom.

Streda

Polievky: držková, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  2. Vyprážaný syr, opekané zemiaky, tatárska omáčka
  3. Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha
  4. Šúľance s makom.

Štvrtok

Polievky: mexická, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  2. Kuracie soté na ázijský spôsob, ryža, šalát
  3. Sekaný rezeň z bôčika, zemiakový šalát s majonézou
  4. Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao.

Piatok

Polievky: kapustová s údeným mäsom, horácka, pečivo.

  1. Bravčový rezeň na hubách, tarhoňa, šalát
  2. Hydinové ražniči, zemiaková kaša, uhorka
  3. Baraní guláš, halušky
  4. Plnené rožky orechové, kakao.

Sobota

Polievka: karfiolová, pečivo.

  1. Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
  2. Bravčový rezeň na rasci, ryža, cvikla.

Nedeľa

Polievka: brokolicová dánska, pečivo.

  1. Domáca zabíjačka, zemiaky, čalamáda
  2. Goralská pochúťka, cestovina.

 

Jedálny lístok 29. 11. – 5. 12. 2021

Pondelok

Polievky: fazuľková kyslá s kôprom, údeninová, pečivo..

  1. Bravčový guláš, knedľa
  2. Morčacie prsia prírodné, zeleninová ryža, cvikla
  3. Kuracie stehno so zeleninou, štuchané zemiaky s cibuľkou
  4. Lievance s džemom.

Utorok

Polievky: stupavská zabíjačková, rascová s vajcom, pečivo.

  1. Fašírka, paradajková omáčka, zemiaky
  2. Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót
  3. Losos na masle, dusená zelenina
  4. Šišky s nutelou, kakao.

Streda

Polievka: zeleninová, prešporská, pečivo.

  1. Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát
  2. Bravčové stehno nitrianske, knedľa
  3. Vyprážaný syr s modrou plesňou, zemiaky, brusnicová omáčka
  4. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami.

Štvrtok

Polievky: oravská fazuľová, paradajková, pečivo.

  1. Kuracie prsia na smotane s hlivami, cestovina
  2. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát
  3. Klužská kapusta
  4. Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao.

Piatok

Polievky: slepačia, krúpková, pečivo.

  1. Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa
  2. Kuracie soté na zelenine, ryža, šalát
  3. Špenátové listy s hlivami, opekané zemiaky
  4. Závin kysnutý orechový, kakao.

Sobota

Polievka: furmanská, pečivo

  1. Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, slovenská ryža, šalát
  2. Pečená krkovička na cesnaku, zemiaky, cvikla.

Nedeľa

Polievka: roľnícka, pečivo.

  1. Plnený bravčový závitok, ryža, uhorka
  2. Hovädzia pečienka burgundská, knedľa.