20.7.2023 11:02:06
Editoriál

Zavádzanie noviniek sa takmer vždy spája s obavami, ale aj pochybnosťami. Nebolo tomu inak ani pri príprave elektronického stravovacieho systému v našej akciovej spoločnosti. Už je to veru desať rokov, ako sme prvýkrát použili elektronickú kartu pri objednávaní stravy. Začiatky boli síce problematické a mnohí radšej do kantíny nešli, akoby sa mali strápniť, že nevedia s kartou narábať, ale dnes je už všetko zabudnuté.
Väčšina stravníkov si pochvaľuje, že nemusí so sebou nosiť hotovosť a dokonca každý má svoj kredit, z ktorého si môže čerpať. Od zavedenia elektronického stravovacieho systému pribudli aj ďalšie vymoženosti. Zamestnanci si môžu do splnenia limitu objednávať balenú už nielen mrazenú, ale aj chladenú stravu. Pred dvoma rokmi bol zavedený objednávkový systém prostredníctvom intranetu a do menu pribudla ešte jedna polievka.A keď si k tomu prirátame možnosti, ktoré nám ponúka každodenný jedálny lístok, aj my môžeme byť so stravovacími službami len spokojní.






Autor (zdroj): Mgr. Oľga Kleinová