Jedálny lístok 8. – 21. 11. 2021

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 8. – 14. 11. 2021

Pondelok

Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.

  1. Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka
  2. Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina
  3. Francúzske zemiaky, uhorka
  4. Ryžový nákyp s ovocím.

Utorok

Polievky: prešporská, cesnaková s haluškami, pečivo.

  1. Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát
  2. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  3. Lečo s klobásou, zemiaky
  4. Hanácke koláče, kakao.

Streda

Polievky: slovenská hubová, bulharská, pečivo.

  1. Hovädzie mäso námornícke, tarhoňa, uhorka
  2. Vyprážané čevapčiči, zemiaky, šalát
  3. Granatiersky pochod, cvikla
  4. Zemiakové knedličky čučoriedkové so strúhankou.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, tekvicová, pečivo.

  1. Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa
  2. Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát
  3. Tofu na kantonský spôsob, zemiaky, šalát
  4. Palacinky s džemom a čokoládou.

Piatok

Polievky: oravská fazuľová, rascová s vajcom, pečivo.

  1. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát
  2. Bravčové mäso na paprike, cestovina
  3. Treska na masle, pekinský šalát so šunkou
  4. Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao.

Sobota

Polievka: terchovská, pečivo.

  1. Bravčové stehno hamburské, knedľa
  2. Kuracie prsia na zelenine, ryža, cvikla.

Nedeľa

Polievka: zeleninová, pečivo.

  1. Vyprážaná ryba, zemiaky, kompót
  2. Hovädzia pečienka milánska, cestovina.

 

Jedálny lístok 15. – 21. 11. 2021

Pondelok

Polievky: slepačia, kelová so zemiakmi, pečivo.

  1. Hovädzia roštenka cigánska, ryža, cvikla
  2. Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa
  3. Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou
  4. Muffiny s čokoládou, kakao.

Utorok

Polievky: fazuľová kyslá, zeleninová so šunkou, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s pečeňou, zemiaky, uhorka
  2. Kuracie prsia na lesných hríboch, tarhoňa, šalát
  3. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  4. Zemiakové placky, zakysanka.

Streda

Polievka: pohronská, pečivo.

  1. Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa
  2. Bravčový rezeň prírodný, ryža, cvikla.

Štvrtok

Polievky: hŕstková, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  1. Vyprážaný morčací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát
  2. Jelenie ragú s brusnicami, cestovina
  3. Lasagne mäsové
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.

Piatok

Polievky: boršč s mäsom, roľnícka, pečivo.

  1. Bravčové stehno na smotane, knedľa
  2. Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót
  3. Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb
  4. Zapekané palacinky s tvarohom.

Sobota

Polievka: sedliacka, pečivo.

  1. Husárska roláda, zemiaky, uhorka
  2. Kuracie prsia na paprike, cestovina.

Nedeľa

Polievka: hlivová so zeleninou, pečivo.

  1. Bravčové dusené, kôprová omáčka, knedľa
  2. Morčacie prsia s paprikou a brokolicou, ryža, šalát.