Jedálny lístok 7. – 20. 9. 2020

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 7. – 13. 9. 2020

Pondelok

Polievky: terchovská, krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa
  2. Kelový karbonátok, zemiakový šalát
  3. Bravčový rezeň prírodný, tarhoňa, cvikla
  4. Maxi buchta s orechovo-višňovou plnkou, vanilkový krém
  5. Plnená bageta kuracím mäsom so zeleninou.

Utorok

Polievky: šošovicová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Pečená ryba na masle, krúpy so zeleninou
  2. Bravčové stehno bratislavské, cestovina
  3. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát
  4. Palacinky s džemom a čokoládou
  5. Plnená bageta s údeninou.

Streda

Polievky: slepačia, tekvicová, pečivo.

  1. Bravčové rebierko s brusnicami a hruškou, ryža
  2. Vyprážaný morčací rezeň ovčiarsky, zemiaky, uhorka
  3. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  4. Zemiakové knedličky čučoriedkové so strúhankou
  5. Plnená bageta mletým mäsom a restovanou cibuľou.

Štvrtok

Polievky: oravská fazuľová, karfiolová, pečivo.

  1. Fašírka, paradajková kapusta, zemiaky
  2. Hovädzie mäso námornícke, ryža, šalát
  3. Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina
  4. Plnené rožky tvarohové, kakao
  5. Plnená bageta s údeninou.

Piatok

Polievky: boršč s mäsom, roľnícka, pečivo.

  1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou
  2. Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance
  3. Hovädzí guľáš maďarský, knedľa
  4. Šúľance s makom
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Sobota

Polievka: francúzska, pečivo.

  1. Hydinové ražniči, zemiaky, tatárska omáčka
  2. Bravčový guľáš segedínsky, knedľa
  3. Plnená bageta s údeninou.

Nedeľa

Polievka: guľášová, pečivo.

  1. ● Kuracie prsia na čínsky spôsob, ryža, šalát
  2. Lasagne s mäsom
  3. Plnená bageta kuracím mäsom so zeleninou.

 

Jedálny lístok 14. – 20. 9. 2020

Pondelok

Polievky: stupavská zabíjačková, kelová, pečivo.

  1. Špenátovo-syrová pochúťka, bulgur so sušenými paradajkami, šalát
  2. Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla
  3. Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa
  4. Muffiny s čokoládou
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Utorok

Polievka: zeleninová, pečivo.

  1. Bravčové mäso Chilli Con Carne, ryža, šalát
  2. Kuracie prsia s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  3. Plnená bageta s údeninou.

Streda

Polievky: fazuľková kyslá s kôprom, bulharská, pečivo.

  1. Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka
  2. Hovädzí guľáš mexický, ryža, šalát
  3. Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót
  4. Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao
  5. Plnená bageta kuracím mäsom so zeleninou.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  1. Plnená hlávková kapusta, knedľa
  2. Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, šalát
  3. Hovädzia pečienka sviečková, cestovina
  4. Kysnutý koláč marhuľový, kakao
  5. Plnená bageta s údeninou.

Piatok

Polievky: držková, sedliacka, pečivo.

  1. Losos na masle, dusená zelenina
  2. Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
  3. Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, šalát
  4. Zapekané palacinky s tvarohom
  5. Plnená bageta s mletým mäsom s restovanou cibuľou.

Sobota

Polievka: kapustová s klobásou, pečivo.

  1. Jarné kuracie stehno, zemiaky
  2. Goralská pochúťka, cestovina
  3. Plnená bageta s údeninou.

Nedeľa

Polievka: hŕstková, pečivo.

  1. Bravčové stehno záhradnícke, slovenská ryža, uhorka
  2. Furmanské halušky
  3. Plnená bageta kuracím mäsom so zeleninou.