Jedálny lístok 31. 1. – 13. 2. 2022

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 31. 1. – 6. 2. 2022

Pondelok

Polievky: fazuľková kyslá s kôprom, sedliacka, pečivo.

  1. Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina,
  2. Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka,
  3. Rizoto zeleninové s bravčovým mäsom, šalát,
  4. Zemiakové knedličky čučoriedkové so strúhankou.

Utorok

Polievky: gulášová, hlivová so zeleninou, pečivo.

  1. Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa,
  2. Morčacie prsia plnené nivou, ryža, šalát,
  3. Važecká pochúťka, zemiakové placky,
  4. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami.

Streda

Polievky: hŕstková, zeleninová so šunkou, pečivo.

  1. Vyprážaný kurací rezeň furmanský, zemiaky, šalát,
  2. Bravčové stehno záhradnícke, tarhoňa, uhorka,
  3. Hovädzí guláš so zelenou fazuľkou,
  4. Šišky s nutelou, kakao.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s pečeňovými haluškami, paradajková, pečivo.

  1. Bravčový rezeň prírodný, ryža, šalát,
  2. Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa,
  3. Vyprážaná ryba, zemiaky, kompót,
  4. Závin kysnutý makovo-jablkový, kakao.

Piatok

Polievky: boršč s mäsom, pohronská, pečivo.

  1. Domáca zabíjačka, zemiaková kaša, cvikla s chrenom,
  2. Hovädzia pečienka milánska, cestovina,
  3. Parížsky šalát, pečivo,
  4. Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao.

Sobota

Polievka: zeleninová, pečivo.

  1. Podtatranský plnený bravčový rezeň, ryža, uhorka,
  2. Goralská pochúťka, knedľa.

Nedeľa

Polievka: horácka, pečivo.

  1. Jarné kuracie stehno, zemiaky,
  2. Bravčový perkelt, cestovina.

 

Jedálny lístok 7. – 13. 2. 2022

Pondelok

Polievky: slovenská šajtľava, francúzska, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa,
  2. Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, uhorka,
  3. Zapekané zemiaky s pórom,
  4. Lievance s džemom.

Utorok

Polievky: oravská fazuľová, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  1. Kuracie prsia na paprike, cestovina,
  2. Husárska roláda, zemiaková, kaša, šalát,
  3. Treska na masle, bulgur so sušenými paradajkami,
  4. Hanácke koláče, kakao.

Streda

Polievky: hrachová so salámou, roľnícka, pečivo.

  1. Bravčový rezeň na lesných hríboch, ryža, šalát,
  2. Hovädzí guláš maďarský, knedľa,
  3. Vyprážané čevapčiči, zemiaky, šalát,
  4. Palacinky s nutelou.

Štvrtok

Polievky: slovenská hubová, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaky, šalát,
  2. Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót,
  3. Zeleninový nákyp s nivou, šalát,
  4. Pizza diabolská.

Piatok

Polievky: slepačia, tekvicová, pečivo.

  1. Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa,
  2. Morčacie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát,
  3. Pečené kurča, zeleninový šalát,
  4. Šúľance s makom.

Sobota

Polievka: terchovská, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s pečeňou, zemiaky, cvikla,
  2. Kuracie stehno na smotane, cestovina.

Nedeľa

Polievka: pórová s krúpami, pečivo.

  1. Bravčové dusené, chrenová omáčka, knedľa,
  2. Kuracie prsia orientálne, ryža, uhorka.