Jedálny lístok 25. 10. – 7. 11. 2021

 

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 25. – 31. 10. 2021

Pondelok

Polievky: furmanská, sedliacka, pečivo.

  1. Bravčový rezeň prírodný, tarhoňa, cvikla
  2. Hydinové ražniči, zemiaky, uhorka
  3. Ružový cestovinový šalát s tuniakom
  4. Lievance s džemom.

Utorok

Polievky: kapustová s údeným mäsom, pohronská, pečivo.

  1. Morčacie prsia plnené nivou, ryža, šalát
  2. Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa
  3. Važecká pochúťka, zemiakové placky
  4. Maxi buchta s orechovo-višňovou plnkou, vanilkový krém.

Streda

Polievky: mexická, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  1. Domáca zabíjačka, zemiaková kaša, cvikla
  2. Kuracie stehno s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  3. Držky na diabolský spôsob, knedľa
  4. Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, krúpková, pečivo.

  1. Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
  2. Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát
  3. Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát
  4. Žemľovka s tvarohom.

Piatok

Polievky: šošovicová kyslá, frankfurtská, pečivo.

  1. Bravčový perkelt, cestovina
  2. Vyprážaný syr, opekané zemiaky, tatárska omáčka
  3. Kuracie stehno dusené so slivkami, ryža
  4. Zemiakové knedličky s nutelou, maková posýpka.

Sobota

Polievka: pórová so zemiakmi, pečivo.

  1. Hovädzia roštenka portugalská, ryža, uhorka
  2. Bravčové stehno na smotane, knedľa.

Nedeľa

Polievka: terchovská, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s pečeňou, zemiaky, cvikla
  2. Kuracie prsia orientálne, slovenská ryža, uhorka.

 

Jedálny lístok 1. – 7. 11. 2021

Pondelok

Polievka: karfiolová, pečivo.

  1. Kuracie prsia s horčicou, ryža, cvikla
  2. Bravčový guláš segedínsky, knedľa.

Utorok

Polievky: držková, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, zemiaky, uhorka
  2. Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót
  3. Morčacie prsia prírodné, zelerová remuláda
  4. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami.

Streda

Polievky: slepačia, paradajková, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  2. Bravčový rezeň na rasci, ryža, šalát
  3. Losos na masle, dusená zelenina
  4. Šúľance s makom.

Štvrtok

Polievky: gulášová, brokolicová dánska, pečivo.

  1. Hovädzie filé kopaničiarske, slovenská ryža, šalát
  2. Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót
  3. Syrové tajomstvo, pečivo
  4. Pizza diabolská.

Piatok

Polievky: stupavská zabíjačková, krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Morčacie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát
  2. Hovädzí guláš maďarský, knedľa
  3. Vyprážaný karfiol, zemiaky, tatárska omáčka
  4. Plnené rožky orechové, kakao.

Sobota

Polievka: fazuľková kyslá s kôprom, pečivo.

  1. Bravčové stehno bratislavské, cestovina
  2. Jarné kuracie stehno, zemiaky.

Nedeľa

Polievka: roľnícka, pečivo.

  1. Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa
  2. Kuracie prsia prírodné, zeleninová ryža, uhorka.