Jedálny lístok 24. 8. – 6. 9. 2020

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 24. – 30. 8. 2020

Pondelok

Polievky: mexická, brokolicová dánska, pečivo.

  1. Ryba na vidiecky spôsob, zemiaky, cvikla
  2. Bravčový perkelt, cestovina
  3. Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Utorok

Polievky: slovenská hubová, roľnícka, pečivo.

  1. Lasagne s mäsom
  2. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  3. Hovädzí guľáš maďarský, cestovina
  4. Žemľovka s tvarohom
  5. Plnená bageta s údeninou.

Streda

Polievky: guľášová, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  1. Zapekaná brokolica s tofu
  2. Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
  3. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát
  4. Škoricové osie hniezda, kakao
  5. Plnená bageta s kuracím mäsom a zeleninou.

Štvrtok

Polievky: stupavská zabíjačková, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Losos na masle, dusená zelenina
  2. Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka
  3. Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát
  4. Zemiakové placky plnené mäsom
  5. Plnená bageta s údeninou.

Piatok

Polievky: slepačia, zeleninová, pečivo.

  1. Vyprážané kuracie stehno, zemiakový šalát s majonézou
  2. Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, šalát
  3. Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa
  4. Šúľance s makom
  5. Plnená bageta mletým mäsom a restovanou cibuľou.

Sobota

Polievka: karfiolová, pečivo.

  1. Pečená krkovička na cesnaku, zemiaky, cvikla
  2. Kuracie prsia s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  3. Plnená bageta s údeninou.

Nedeľa

Polievka: šošovicová s kyslou kapustou, pečivo.

  1. Hovädzia roštenka portugalská, ryža, čalamáda
  2. Jarné kuracie stehno, zemiaky
  3. Plnená bageta s pikantným mäsom.

 

Jedálny lístok 31. 8. – 6. 9. 2020

Pondelok

Polievky: fazuľová kyslá, rascová s vajcom, pečivo.

  1. Kuracie stehno na zelenine, štuchané zemiaky s cibuľkou
  2. Hovädzia roštenka cigánska, tarhoňa, šalát
  3. Bravčový rezeň na lesných hríboch, ryža, uhorka
  4. Rezancový nákyp s tvarohom a jahodami
  5. Plnená bageta kuracím mäsom, so zeleninou.

Utorok

Polievka: hovädzia s pečeňovými haluškami, pečivo.

  1. Bravčové stehno hamburské, cestovina
  2. Kuracie prsia prírodné, zeleninová ryža, cvikla
  3. Plnená bageta s údeninou.

Streda

Polievky: kapustová s údeninou, francúzska, pečivo.

  1. Vyprážané čevapčiči, zemiaky, šalát
  2. Furmanské halušky
  3. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  4. Lievance s džemom
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Štvrtok

Polievky: držková, sedliacka, pečivo.

  1. Baraní guľáš, halušky
  2. Važecká pochúťka, zemiakové placky
  3. Morčacie prsia plnené nivou, ryža, šalát
  4. Hanácke koláče, kakao
  5. Plnená bageta s údeninou.

Piatok

Polievky: prešporská, krúpková, pečivo.

  1. Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát
  2. Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa
  3. Hovädzí guľáš mexický, ryža, uhorka
  4. Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao
  5. Plnená bageta kuracím mäsom, so zeleninou.

Sobota

Polievka: kelová so zemiakmi, pečivo.

  1. Bravčové stehno záhradnícke, slovenská ryža, šalát
  2. Hovädzie dusené, paradajková omáčka, knedľa
  3. Plnená bageta s údeninou.

Nedeľa

Polievka: mexická, pečivo.

  1. Husárska roláda, zemiaková kaša, uhorka
  2. Kuracie prsia s horčicou, ryža, šalát
  3. Plnená bageta s pikantným mäsom.