Jedálny lístok 16.11. – 29. 11. 2020

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok

16. – 22. 11. 2020

Pondelok

Polievky: hovädzia s cestovinou, karfiolová, pečivo.

  1.  Pečené kačacie stehno, červenákapusta, knedľa
  2.  Hovädzie mäso námornícke, ryža, cvikla
  3.  Vegetariánska pochúťka, zemiaková kaša, glazovaná mrkva
  4.  Bulharský šalát s bravčovým mäsom, pečivo
  5.  Zapekaná ryba so šampiňónmi, šalát z červenej kapusty s kukuricou
  6. Makový závin s jablkami, kakao
  7. Bageta Gurmán
  8.  Mliečny balíček.

 Utorok

Polievka: oravská fazuľová, pečivo.

  1.  Bravčové stehno bratislavské,cestovina

 Streda

Polievky: stupavská zabíjačková, bryndzová so strúhaným cestom,pečivo.

  1.  Hovädzí guláš mexický, ryža, šalát
  2.  Kuracie stehno na smotanes hlivami, knedľa
  3.  Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát
  4.  Rančerský šalát, pečivo
  5.  Bravčové mäso s kelom
  6.  Žemľovka s tvarohom
  7.  Bageta moravská
  8.  Mliečny balíček.

Štvrtok

Polievky: šošovicová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.

  1.  Kuracie prsia na lesných hríboch, tarhoňa, uhorka
  2.  Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakovýšalát s majonézou
  3.  Baraní guláš, halušky
  4.  Horehronský syrový šalát, pečivo
  5.  Zapekaný baklažán s hovädzím mäsom a zeleninou
  6.  Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
  7.  Bageta s pikantným mäsom
  8.  Ovocný balíček.

Piatok

Polievky: terchovská, roľnícka, pečivo.

  1.  Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  2.  Bravčový rezeň na zelenine, ryža, šalát
  3.  Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou
  4.  Ružový cestovinový šalát s tuniakom
  5.  Ohnivé kuracie stehno orientálne, zeleninová obloha
  6.  Hanácke koláče, kakao
  7.  Bageta s kuracím mäsom
  8.  Mliečny balíček.

Sobota

Polievka: furmanská, pečivo.

  1.  Bravčový perkelt, cestovina
  2.  Vyprážaná ryba, zemiaky, šalát
  3.  Bageta Gurmán.

 Nedeľa

Polievka: kelová so zemiakmi, pečivo.

  1.  Bravčový rezeň s pečeňou, zemiaky, uhorka
  2.  Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, uhorka
  3.  Bageta syrová.

 

Jedálny lístok 

23. – 29. 11. 2020

Pondelok

Polievky: hŕstková, brokolicová dánska, pečivo.

  1.   Detvianska nátura, opekané zemiaky, uhorka
  2. Kuracie prsia na paprike, cestovina
  3.  Furmanské halušky
  4.  Parížsky šalát, pečivo
  5.  Hubové rizoto, uhorkový šalát
  6.  Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao
  7.  Bageta s pikantným mäsom
  8.  Ovocný balíček.

Utorok

Polievky: boršč s mäsom, francúzska, pečivo.

  1.  Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  2.  Bravčový rezeň prírodný, ryža s mexickou zeleninou, šalát
  3.  Vyprážaný karbonátok, zemiakový šalát s majonézou
  4.  Šalát švajčiarsky s tofu, pečivo
  5.  Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  6.  Šišky s džemom, kakao
  7.  Bageta syrová
  8.  Mliečny balíček.

Streda

Polievky: fazuľová kyslá, hlivová so zeleninou, pečivo.

  1.  Pečené kuracie stehno, tarhoňa, kompót
  2.  Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát
  3.  Bravčové rebierko s brusnicami a hruškou, ryža
  4.  Lahôdkový šalát, pečivo
  5.  Rezance s tvarohom, zakysanka
  6.  Zemiakové knedličky čučoriedkové so strúhankou
  7.  Bageta moravská
  8.  Ovocný balíček.

Štvrtok

Polievky: držková, krúpková so zeleninou, pečivo.

  1.  Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  2.  Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa
  3.  Štefanská sekaná pečienka, zemiakový prívarok, chlieb
  4.  Pikantný syrový šalát, pečivo
  5.  Losos na masle, dusená zelenina
  6.  Zapekané palacinky s tvarohom
  7.  Bageta s kuracím mäsom
  8.  Mliečny balíček.

Piatok

Polievky: slepačia, kapustová letná, pečivo.

  1.  Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka
  2.  Hovädzí guláš debrecínsky, cestovina
  3.  Lasagne mäsové
  4.  Grécky šalát, pečivo
  5.  Kuracie rezančeky, zelená fazuľka s baby mrkvou
  6.  Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao
  7.  Bageta Gurmán
  8.  Ovocný balíček.

Sobota
Polievka: slovenská hubová, pečivo.

  1.  Hovädzie filé kopaničiarske, ryža, cvikla
  2.  Plnená paprika, knedľa
  3.  Bageta s pikantným mäsom.

Nedeľa

Polievka: mexická, pečivo.

  1.  Bravčový rezeň s pečeňou, zemiaky, uhorka
  2.  Kuracie prsia na smotane, cestovina
  3.  Bageta moravská.