Jedálny lístok 17. – 23. 1. 2022

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Pondelok

Polievky: kapustová s klobásou, horácka, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s broskyňou a syrom, zemiaky,
  2. Kuracie prsia prírodné, tarhoňa, cvikla,
  3. Furmanské halušky,
  4. Palacinky s džemom a čokoládou.

Utorok

Polievky: zeleninová, bulharská, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa,
  2. Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát,
  3. Vyprážaný syr s modrou plesňou, zemiaky, brusnicová omáčka,
  4. Škoricové osie hniezda, kakao.

Streda

Polievky: šošovicová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Hovädzí guláš maďarský, cestovina,
  2. Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót,
  3. Pečená ryba, krúpy so zeleninou,
  4. Žemľovka s tvarohom.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, tekvicová, pečivo.

  1. Kuracie prsia na zelenine, ryža, šalát,
  2. Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa,
  3. Kelový karbonátok, zemiaky, šalát,
  4. Langoše s kečupom.

Piatok

Polievky: mexická, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  1. Hovädzia roštenka portugalská, zemiaky, šalát,
  2. Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina,
  3. Bravčový rezeň prírodný, zelerová remuláda,
  4. Pečené buchty so slivkovým lekvárom, kakao.

Sobota

Polievka: údeninová, pečivo.

  1. Bravčové stehno bratislavské, knedľa,
  2. Kuracie prsia s horčicou, ryža, šalát.

Nedeľa

Polievka: kelová s ryžou, pečivo.

  1. Hydinové ražniči, zemiaky, uhorka,
  2. Bravčové mäso na paprike, cestovina.

 

Jedálny lístok 24. – 30. 1. 2022

 Pondelok

Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.

  1. Kuracie prsia s ananásom, ryža, šalát,
  2. Bravčový guláš, knedľa,
  3. Špenátový prívarok, zemiaky, volské oko,
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.

Utorok

Polievky: fazuľová kyslá, krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiaková kaša, šalát,
  2. Hovädzie mäso námornícke, tarhoňa, uhorka,
  3. Bolonské špagety,
  4. Zapekané palacinky s tvarohom.

Streda

Polievky: krúpková, prešporská, pečivo.

  1. Bravčový rezeň na hubách, ryža, šalát,
  2. Pečené morčacie stehno, červená kapusta, knedľa,
  3. Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou,
  4. Bageta s moravským mäsom.

Štvrtok

Polievky: slepačia, rascová s vajcom, pečivo.

  1. Perkelt z morčacieho mäsa, cestovina,
  2. Bravčová krkovička zbojnícka, opekané zemiaky, šalát,
  3. Pečená klobása, hrachová kaša, uhorka, chlieb,
  4. Šúľance s makom.

Piatok

Polievky: držková, francúzska, pečivo.

  1. Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót,
  2. Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa,
  3. Sekaný rezeň z bôčika, zemiakový šalát s majonézou,
  4. Muffiny s čokoládou, kakao.

Sobota

Polievka: hrachová so salámou, pečivo.

  1. Vyprážaný syr, zemiaky, tatárska omáčka,
  2. Plnený bravčový závitok, slovenská ryža, uhorka.

Nedeľa

Polievka: karfiolová, pečivo.

  1. Bravčové stehno hamburské, knedľa,
  2. Hovädzia roštenka cigánska, ryža, cvikla.