Jedálny lístok 13. – 26. 7. 2020

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 13. – 19. 7. 2020

Pondelok

Polievky: hŕstková, prešporská, pečivo.

  1. Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou
  2. Džuveč z bravčového mäsa, uhorka
  3. Kuracie psia s kuriatkovou omáčkou, cestovina
  4. Muffiny s čokoládou
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Utorok

Polievky: boršč s mäsom, sedliacka, pečivo.

  1. Pečené kuracie stehno, pestrý cestovinový šalát
  2. Vyprážaná treska plnená brokolicou a syrom, zemiaky, šalát
  3. Bravčový rezeň prírodný, tarhoňa, uhorka
  4. Žemľovka s tvarohom
  5. Plnená bageta s údeninou.

Streda

Polievky: slepačia, brokolicová dánska, pečivo.

  1. Furmanské halušky
  2. Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb
  3. Hovädzí guľáš mexický, ryža, šalát
  4. Zemiakové knedličky čučoriedkové so strúhankou
  5. Plnená bageta s kuracím mäsom so zeleninou.

Štvrtok

Polievky: fazuľová kyslá s kôprom, údeninová, pečivo.

  1. Pečená bravčová krkovička, kapusta, knedľa
  2. Lasagne s mäsom
  3. Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, kompót
  4. Šúľance s makom
  5. Plnená bageta s údeninou.

Piatok

Polievky: mexická, roľnícka, pečivo.

  1. Pečená ryba na masle, krúpy so zeleninou
  2. Restovaná kačacia pečeň, hrášková ryža, cvikla
  3. Hovädzie dusené, chrenová omáčka, knedľa
  4. Pečené buchty so slivkovým lekvárom
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Sobota

Polievka: krupicová so zeleninou, pečivo.

  1. Prírodné kuracie prsia, zelerová remuláda
  2. Bravčové mäso na paprike, cestovina
  3. Plnená bageta s údeninou.

Nedeľa

Polievka: zeleninová, pečivo.

  1. Vyprážaný bravčový rezeň, lahôdkový šalát
  2. Hydinové ražniči, zemiaky, čalamáda
  3. Plnená bageta s kuracím mäsom a zeleninou.

 

Jedálny lístok 20. – 26. 7. 2020

Pondelok

Polievky: furmanská, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Hovädzie mäso námornícke, ryža, uhorka
  2. Kelový karbonátok, zemiaky, šalát
  3. Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
  4. Makový závin s jablkami
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Utorok

Polievky: kapustová s klobásou, tekvicová, pečivo.

  1. Držky na diabolský spôsob, knedľa
  2. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  3. Važecká pochúťka, zemiakové placky
  4. Pizza diabolská
  5. Plnená bageta s údeninou.

Streda

Polievky: guľášová, francúzska, pečivo.

  1. Vyprážaný bravčový rezeň, zemiakový šalát s majonézou
  2. Hubové rizoto, uhorkový šalát
  3. Morčacie prsia plnené nivou, tarhoňa, šalát
  4. Zapekané palacinky s tvarohom
  5. Plnená bageta s kuracím mäsom so zeleninou.

Štvrtok

Polievky: držková, bryndzová so strúhaným cestom, pečivo.

  1. Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance
  2. Vyprážaný syr s modrou plesňou, zemiaky, brusnicová omáčka
  3. Hovädzí guľáš maďarský, knedľa
  4. Zemiakové knedličky s nutelou, maková posýpka
  5. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Piatok

Polievky: fazuľová kyslá, morčacia, pečivo.

  1. Losos na masle, dusená zelenina
  2. Baraní guľáš, halušky
  3. Kuracie prsia na lesných hríboch, ryža, uhorka
  4. Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka
  5. Plnená bageta s údeninou.

Sobota

Polievka: šošovicová s kyslou kapustou, pečivo.

  1. Plnené hovädzie mäso, zeleninová obloha
  2. Kuracie stehno na smotane s hlivami, cestovina
  3. Plnená bageta s pikantným mäsom.

Nedeľa

Polievka: roľnícka, pečivo.

  1. Vyprážaná ryba, parížsky šalát
  2. Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka
  3. Plnená bageta s údeninou.