Editoriál

 

September sa prehupol do druhej polovice a vy držíte v rukách ďalšie vydanie novín Podbrezovan. Ostatné dni priniesli v našej spoločnosti opäť viacero udalostí. Vedenie reaguje na zvýšený dopyt po našich výrobkoch, ale dôležitou témou je aj zmena v oblasti stravovania. Novinky, ktoré nadobudli platnosť v auguste, sa už naplno udomácnili a stravníci si na ne pomaly zvykajú. ŽP Gastroservis, s.r.o. plánuje i ďalšie zmeny, ktoré bude realizovať v najbližších týždňoch a mesiacoch. Spokojnosť našich zamestnancov je totiž na prvom mieste a vedenie spoločnosti tento fakt neustále opakuje. Je jasné, že uspokojiť stovky stravníkov je zložité, ale pozitívna odozva u mnohých z nich potvrdzuje, že zmeny boli správnym krokom. Väčšina si pochvaľuje najmä väčšie porcie na tanieri, no viacerí si všimli aj lepšiu kvalitu surovín v daných pokrmoch. Každá pozitívna zmena je vítaná a kvitujú to predovšetkým stravníci. Noviniek bude určite viac, ale aj zamestnanci musia chvíľu počkať. Nie všetko je možné uskutočniť hneď, niekedy je potrebný dlhší čas, ale krok po kroku smerujeme k väčšej spokojnosti stravníkov. Aby tieto riadky neboli len o jedle, určite stojí za zmienku aj oprava cesty, ktorá vstupuje do záverečnej fázy. Je jasné, že najbližšie dni budú opäť o trpezlivosti, ale konečný výsledok hádam všetkých poteší. Problémový úsek nad starým závodom priniesol veľa otázok, medializácie, ale všetci veria, že novembrový termín sa podarí dodržať a my budeme jazdiť po zrekonštruovanej ceste. Zima totiž klope na dvere a tlak na zhotoviteľa bude iba narastať. Uvidíme, čo ukážu najbližšie týždne. Skúsme ešte vydržať, byť trpezliví a konečný efekt bude určite stáť za to. Užívajte si ešte pekné jesenné dni, napríklad pri zbere úrody, v záhradách či v prírode. Jeseň má rozhodne svoje čaro.