Jedálny lístok 6. – 19. 12. 2021

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 6. – 12. 12. 2021

Pondelok

Polievky: držková, pohronská, pečivo.

  1. Kuracie stehno na smotane, cestovina
  2. Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka
  3. Pečená ryba, krúpy so zeleninou
  4. Ryžový nákyp s ovocím.

Utorok

Polievky: gulášová, hlivová so zeleninou, pečivo.

  1. Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa
  2. Morčacie prsia plnené špenátom a syrom, ryža, šalát
  3. Roľnícke zemiaky, uhorka
  4. Cesnakové osie hniezda.

Streda

Polievky: šošovicová s kyslou kapustou, francúzska, pečivo.

  1. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát
  2. Bravčové stehno záhradnícke, tarhoňa, uhorka
  3. Restovaná hydinová pečeň, hrášková ryža, cvikla
  4. Buchty na pare s nutelou, maková posýpka, kakao.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, brokolicová dánska, pečivo.

  1. Kuracie soté na lesných hríboch, ryža, šalát
  2. Bravčové dusené, chrenová omáčka, knedľa
  3. Kelový karbonátok, zemiaky, šalát
  4. Hanácke koláče, kakao.

Piatok

Polievky: slovenská hubová, pórová s krúpami, pečivo.

  1. Hovädzí guláš maďarský, cestovina
  2. Vyprážané kuracie stehno, zemiaky, kompót
  3. Plnená hlávková kapusta, knedľa
  4. Šúľance so strúhankou.

Sobota

Polievka: cesnaková s haluškami, pečivo.

  1. Kuracie prsia s horčicou, ryža, cvikla
  2. Bravčové stehno hamburské, knedľa.

Nedeľa

Polievka: kyjevské sči, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s nivou a šampiňónmi, zemiaky, cvikla
  2. Morčacie mäso na paprike, cestovina.

 

Jedálny lístok 13. – 19. 12. 2021

Pondelok

Polievky: hŕstková, zeleninová so šunkou, pečivo.

  1. Bravčové stehno bratislavské, knedľa
  2. Hovädzie mäso námornícke, ryža, cvikla
  3. Zemiakovo-bryndzové pirohy so slaninou
  4. Kysnutý koláč marhuľový, kakao.

Utorok

Polievky: prešporská, slovenská šajtľava, pečivo.

  1. Jarné kuracie stehno, zemiaky
  2. Podtatranský plnený bravčový rezeň, tarhoňa, šalát
  3. Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb
  4. Zapekané palacinky s tvarohom.

Streda

Polievky: boršč s mäsom, roľnícka, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  2. Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, šalát
  3. Pestrý cestovinový šalát
  4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom.

Štvrtok

Polievky: fazuľová kyslá, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Vyprážaný kurací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát
  2. Bravčový perkelt, cestovina
  3. Hubové rizoto, uhorkový šalát
  4. Muffiny s čokoládou, kakao.

Piatok

Polievky: slepačia, tekvicová, pečivo.

  1. Bravčová pečená krkovička, kapusta, knedľa
  2. Morčacie soté na čínsky spôsob, ryža, šalát
  3. Vyprážaná ryba, zemiaky, kompót
  4. Pizza diabolská.

Sobota

Polievka: hrachová so salámou, pečivo.

  1. Kuracie stehno na paprike, cestovina
  2. Bravčový rezeň s pečeňou, zemiaky, uhorka.

Nedeľa

Polievka: karfiolová, pečivo.

  1. Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa
  2. Kuracie prsia prírodné, zeleninová ryža, uhorka.