Jedálny lístok 11. – 24. 10. 2021

 

Logo ŽP GASTROSERVIS

 

Jedálny lístok 11. – 17. 10. 2021

Pondelok

Polievky: držková, slepačia, pečivo.

  1. Pečené kuracie stehno s kapustou, zemiaky
  2. Bravčový rezeň na rasci, tarhoňa, cvikla
  3. Losos na masle, dusená zelenina
  4. Ryžový nákyp s ovocím.

Utorok

Polievky: oravská fazuľová, rascová s vajcom, pečivo.

  1. Hovädzia pečienka sviečková, knedľa
  2. Morčacie prsia na hrášku so šampiňónmi, ryža, šalát
  3. Roľnícke zemiaky, uhorka
  4. Škoricové osie hniezda, kakao.

Streda

Polievky: slovenská hubová, mrkvová s pórom, pečivo.

  1. Hovädzí guláš maďarský, cestovina
  2. Sekaný rezeň z bôčika, zemiakový šalát s majonézou
  3. Kuracie stehno so zeleninou, špenátové rezance
  4. Palacinky s nutelou.

Štvrtok

Polievky: hovädzia s cestovinou, tekvicová, pečivo.

  1. Kuracie prsia orientálne, ryža, šalát
  2. Bravčová pečienka sedliacka, červená kapusta, knedľa
  3. Vyprážaný syr s modrou plesňou, zemiaky, brusnicová omáčka
  4. Hanácke koláče, kakao.

Piatok

Polievky: stupavská zabíjačková, roľnícka, pečivo.

  1. Hovädzí rezeň obaľovaný, zemiaková kaša, šalát
  2. Bravčové stehno bratislavské, cestovina
  3. Lasagne mäsové
  4. Zemiakové knedličky tvarohovo-jahodové, maková posýpka.

Sobota

Polievka: karfiolová, pečivo.

  1. Morčacie mäso na čínsky spôsob, ryža, uhorka
  2. Bravčové stehno hutnícke, knedľa.

Nedeľa

Polievka: furmanská, pečivo.

  1. Bravčový rezeň s broskyňou a syrom, zemiaky, šalát
  2. Hovädzie mäso námornícke, slovenská ryža, cvikla.

 

Jedálny lístok 18. – 24. 10. 2021

Pondelok

Polievky: hŕstková, špenátová so syrovými haluškami, pečivo.

  1. Bravčové mäso Chilli con Carne, ryža, uhorka
  2. Hovädzie dusené, kôprová omáčka, knedľa
  3. Vyprážaná ryba, zemiaky, kompót
  4. Makový závin s jablkami, kakao.

Utorok

Polievky: prešporská, zeleninová, pečivo.

  1. Kuracie prsia na smotane s hlivami, cestovina
  2. Bravčový rezeň belehradský, opekané zemiaky, uhorka
  3. Údené mäso, hrachová kaša, uhorka, chlieb
  4. Muffiny s čokoládou, kakao.

Streda

Polievky: slepačia, kláštorná, pečivo.

  1. Pečený bôčik s plnkou, kapusta, knedľa
  2. Hovädzia roštenka cigánska, ryža, šalát
  3. Furmanské halušky
  4. Zapekané palacinky s tvarohom.

Štvrtok

Polievky: fazuľová kyslá, krupicová zeleninová, pečivo.

  1. Vyprážaný morčací rezeň ovčiarsky, zemiaková kaša, šalát
  2. Bravčový rezeň na zelenine, tarhoňa, cvikla
  3. Rizoto s kuracím mäsom, uhorkový šalát
  4. Buchty na pare s lekvárom, kakaová posýpka, kakao.

Piatok

Polievky: boršč s mäsom, francúzska, pečivo.

  1. Pečené kuracie stehno, zeleninová ryža, kompót
  2. Hovädzí guláš debrecínsky, knedľa
  3. Cestoviny s brokolicou a smotanovou omáčkou
  4. Šúľance so strúhankou.

Sobota

Polievka: kelová s ryžou, pečivo.

  1. Pečená krkovička na cesnaku, zemiaky, uhorka
  2. Jelenie ragú s brusnicami, cestovina.

Nedeľa

Polievka: hlivová so zeleninou, pečivo.

  1. Bravčové stehno nitrianske, knedľa
  2. Kuracie prsia na lesných hríboch, ryža, cvikla.