Relaxačné pobyty pre zamestnancov Železiarní Podbrezová, dcérskych spoločností a ich rodinných príslušníkov za zvýhodnené ceny

 

Ešte stále môžete využiť širokú ponuku relaxačných pobytov.

 

Kúpele DUDINCE

ponúkajú do 13. decembra 2019 ubytovanie v dvojlôžkových izbách v hoteli Rubín, na tri a päť nocí v cene 50 eur/osoba/noc.

V hoteli Minerál je cena za tri, aj za päť nocí 50 eur/osoba/noc.

V hoteli Smaragd môžete služby využiť takisto na tri aj päť nocí v rovnakej cene 50 eur/osoba/noc.

V cene pobytu je zahrnuté ubytovanie, polpenzia (raňajky formou bufetových stolov, večera ako výber z menu), ubytovanie, lekárska konzultácia, približne dve liečebné procedúry denne, denné využitie vírivého relaxačného bazéna Wellnea a vonkajšieho bazéna Rubín (v sezóne) a 1 x hodinovú návštevu v

itálneho sveta Wellnea.

 

Hotel Smaragd
Hotel Smaragd

 

Kúpele RAJECKÉ TEPLICE

ponúkajú ubytovanie v dvojlôžkových izbách do 20. decembra 2019.

V Malej Fatre***, vo Villa Flóra*** a  Villa Margareta*** je cena ubytovania 70,60 eura/osoba/noc. V cene pobytu je zahrnutá polpenzia –  raňajky formou bufetových stolov, večera výber z menu, plus možnosť diétneho stravovania a procedúry.

V Aphrodite**** je cena za pobyt 99,90 eura/osoba/noc a v Aphrodite Palace****, 106,30 eura/osoba/noc. V cene pobytu je zahrnutá polpenzia (raňajky a večere formou bufetových stolov, plus možnosť diétneho stravovania), ubytovanie a procedúry.

Procedúry na osobu pri pobyte na päť nocí:  1x aromaterapeutický perličkový kúpeľ,  2 x klasická masáž, 1x aromaterapeutická olejová masáž, 1x  podvodná masáž a 1x reflexná masáž chodidiel.

Pri pobyte na tri noci – 1 x aromaterapeutický perličkový olejový kúpeľ, 1x klasická masáž, 1 x aromaterapeutická olejová masáž a 1x reflexná masáž chodidiel.

Pri pobyte vo Villa Flóra, Villa Margareta a Malá Fatra cena zahŕňa aj trojhodinový vstup do Vodného sveta, vrátane vonkajších rímskych kúpeľov (podľa počtu nocí), a voľný vstup do fitnes.

Pri pobyte v Aphrodite a Aphrodite Palace je vstup do Vodného a saunového sveta,  aj do fitnes neobmedzený.

 

Aphrodite Palace
Aphrodite Palace

 

Kúpele SLIAČ

ponúkajú ubytovanie v dvojposteľových izbách v hoteli Palace*** do 15. decembra 2019, na tri a päť nocí v cene 39 eur/osoba/noc.

V cene pobytu je zahrnuté ubytovanie, plná penzia (raňajky formou bufetových stolov, obedy a večere servírované, možnosť výberu zo štyroch menu, šalátový bar a nápoj), vstupná lekárska konzultácia, 1 liečebná procedúra denne, päťpercentná zľava na dokúpenie procedúr, voľný vstup do rehabilitačného bazéna alebo vstup na termálne kúpalisko (v letnej sezóne). V cene pobytu nie je zahrnuté parkovanie, ktoré predstavuje 1,50 eur/deň.

 

Hotel Palace
Hotel Palaca

Kúpele SKLENÉ TEPLICE

ponúkajú ubytovanie v dvojlôžkových izbách v kúpeľnom dome Alžbeta, Relax Thermal, Goethe a Mateja Bela.

V KD Alžbeta a Relax Thermal sú pobyty na tri noci za 43 eur/osoba/noc a pri pobyte na päť nocí za 40 eur/osoba/noc.

V KD Goethe a Mateja Bela je ubytovanie na tri noci za 46 eur/osoba/noc a na päť nocí za 45 eur/osoba/noc.

V cene je zahrnuté ubytovanie, plná penzia (raňajky formou bufetových stolov, obedy a večere servírované, na výber z piatich druhov jedál a šalátový bar), vstupná lekárska prehliadka, približne dve liečebné procedúry denne, 1x denne hodinový vstup do termálneho bazéna Banský kúpeľ, denné využitie masážno-rekondičných strojov a bezplatné parkovanie.

 

Kúpeľný dom Goethe
Kúpeľný dom Goethe

 

Kúpele TURČIANSKE TEPLICE

ponúkajú ubytovanie v dvojlôžkových izbách v kúpeľnom dome Veľká Fatra*** a AQUA**  v sezóne (od 1. júna do 31. októbra 2019) alebo mimosezónu (od 1. novembra do 23. decembra 2019).

V kúpeľnom dome Veľká Fatra*** – v mimosezóne je cena pobytu na tri noci 50 eur/osoba/noc a na päť nocí 48 eur osoba/noc. V sezóne je cena pobytu na tri noci 55 eur a na päť nocí 54 eur/osoba/noc.

V kúpeľnom dome AQUA** v mimosezóne je cena pobytu na tri noci 42 eur/osoba/noc a na päť nocí 40 eur/osoba/noc. V sezóne je cena pobytu na tri noci 46 a na päť nocí 44 eur/osoba/noc.

V cene je zahrnuté ubytovanie, plná penzia (raňajky, obed a večera formou švédskych stolov, možnosť diétneho stravovania), vstupná lekárska prehliadka, 2 liečebné procedúry denne, zadarmo vstup do plaveckého 25 metrového bazéna Olympic a fitness. Pri piatich prenocovaniach 2 x a pri troch 1 x  vstup do liečebného komplexu SPA&AQUAPARK na 3 hodiny a bezplatné parkovanie.

 

Kúpeľný dom Aqua
Kúpeľný dom Aqua

 

Wellness pobyt v hoteli STUPKA, minimálna dĺžka pobytu 2 noci, s platnosťou od 15. októbra do 15. decembra 2019. Cena za pobyt je 60 eur/osoba/noc a zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, stravovanie (raňajky formou bufetových stolov, na večeru výber z dvoch menu), neobmedzený vstup do fitness a wellness centra, 1 x pätnásťminútovú masáž, 1 x tepelný zábal, 1 x vstup na tenisový kurt, biliard, wifi internet a bezplatné parkovanie.

Wellness pobyt v hoteli GOLF, minimálna dĺžka pobytu na dve noci, s platnosťou od 15. októbra do 15. decembra 2019. Cena za pobyt je 55 eur/osoba/noc a zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, stravovanie (raňajky formou bufetových stolov, na večeru výber z dvoch menu), neobmedzený vstup do fitness a wellness centra, 1 x pätnásťminútovú masáž, 1 x tepelná zábal, 1 x vstup na  tenisový kurt, biliard, wifi internet a bezplatné parkovanie.

 

Hotel Golf
Hotel Golf

 

Kúpele PIEŠŤANY

pri pobytoch od 2 do 7 nocí, v termíne do 11. januára 2020,  je cena v

DHSR Esplanade krídlo Palace**** v jednolôžkovej izbe 76 eur/osoba/noc, v dvojlôžkovej izbe 64 eur/osoba/noc.

V Spa Hotel Splendid Krídlo Splendid*** a Grand je cena za dvojlôžkovú izbu 49 eur/osoba/noc a jednolôžkovú izbu 60 eur/osoba/noc.

V hoteli Jalta** je cena za dvojlôžkovú izbu 38 eur/osoba/noc a jednolôžkovú izbu 45 eur/osoba/noc.

Ubytovanie je s polpenziou, raňajky formou bufetových stolov a večera. Cena, okrem stravy a ubytovania, zahŕňa konzultáciu s lekárom, 1 – 2 procedúry za deň, podľa dĺžky pobytu.

BONUS:

V DHSR Esplanade Krídlo Palace je voľný vstup do vodného a saunového sveta a do Danubius Premier Fitness s bazénom, saunami a vodnými bicyklami.

V Spa Hotel Splendid Krídlo Splendid*** je bezplatný vstup do Premier Fitness.

V hoteli Jalta je voľný vstup do fitness centra v Napoleon Health Spa.

Vo všetkých hoteloch sa nachádza aj wifi pripojenie.

 

Spa Hotel Splendid
Spa Hotel Splendid

 

Sanatórium Tatranská Kotlina, n.o. – sedemdňový pobyt za 220 eur/osoba, platný do 10. decembra 2019.

V cene je zahrnuté ubytovanie na 6 nocí v dvojlôžkovej izbe s WC a sprchou, TV a telefónom, plná penzia – raňajky formou bufetových stolov, obed a večera na výber z dvoch jedál, k dispozícií je aj možnosť diétneho stravovania.

Procedúry: 2 x masáž chrbta, 12x výber z ponúkaných procedúr (klasická masáž, sauna, bazén, vírivý kúpeľ, morský kúpeľ, rašelinový zábal, parafínový zábal, nordic walking, klimatická liečba v prírode, ďalej neobmedzený vstup do telocvične, multifunkčného ihriska a zapožičanie športového náradia, zabezpečenie 24-hodinovej lekárskej služby, bezplatné parkovanie a v prípade potreby zabezpečený transfer z autobusovej a vlakovej stanice za extra príplatok.

 

Sanatórium Tatranská Kotlina, n.o. – päťdňový pobyt za 150 eur/osoba, platný do 10. decembra 2019.

V cene je zahrnuté ubytovanie na 4 nocí v dvojlôžkovej izbe s WC a sprchou, TV a telefónom, plná penzia – raňajky formou bufetových stolov, obed a večera na výber z dvoch jedál, k dispozícií je aj možnosť diétneho stravovania.

Procedúry: 1 x masáž chrbta, 8 x výber z ponúkaných procedúr (klasická masáž, sauna, bazén, vírivý kúpeľ, morský kúpeľ, rašelinový zábal, parafínový zábal, nordic walking, klimatická liečba v prírode, ďalej neobmedzený vstup do telocvične, multifunkčného ihriska a zapožičanie športového náradia, zabezpečenie 24-hodinovej lekárskej služby, bezplatné parkovanie a v prípade potreby zabezpečený transfer z autobusovej a vlakovej stanice za extra príplatok.

 

Sanatórium Tatranská Kotlina, n.o. – trojdňový pobyt za 76 eur/osoba, platný do 10. decembra 2019.

V cene je zahrnuté ubytovanie na 2 nocí v dvojlôžkovej izbe s WC a sprchou, TV a telefónom, plná penzia – raňajky formou bufetových stolov, obed a večera na výber z dvoch jedál, k dispozícií je aj možnosť diétneho stravovania.

Procedúry: 1 x masáž chrbta, 4 x výber z ponúkaných procedúr (klasická masáž, sauna, bazén, vírivý kúpeľ, morský kúpeľ, rašelinový zábal, parafínový zábal, nordic walking, klimatická liečba v prírode, ďalej neobmedzený vstup do telocvične, multifunkčného ihriska a zapožičanie športového náradia, zabezpečenie 24-hodinovej lekárskej služby, bezplatné parkovanie a v prípade potreby zabezpečený transfer z autobusovej a vlakovej stanice za extra príplatok.ä

 

Sanatórium Tatranská Kotlina
Sanatórium Tatranská Kotlina

 

V prípade záujmu o pobyty sa zamestnanci môžu nahlásiť na tel. čísle 2912, kde im budú poskytnuté bližšie informácie.